Svim damama čestitamo praznik!

Svim damama čestitamo praznik!

  • Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija Hyundai Srbija je obezbedila servisnu akciju
  • Servisna akcija obuvata servise Hyundai Srbije u Beogradu i Novom Sadu

Beoograd 2 mart. - Hyundai Srbija je kao mali znak pažnje obezbedila akciju za sve dame vlasnice ili korisnice Hyundai vozila. U toku akcije mogu iskoristiti popust u iznosu  8% na originalne rezervne delove. Simbolično akcija počinje 8. marta.

Pored popusta u visini 8% Hyundai Srbija obezbedila je mnogobrojne poklone koje dame dobijaju nakon izvršenog servisa njihovog vozila.

Povodom Međunarodnog dana žena, brend Hyundai želi da izrazi svoje najsrdačnije čestitke i zahvalnost svim ženama širom sveta na njihovim dostignućima i doprinosima društvu. U ovoj prilici, Hyundai Srbija želi da obraduje sve dame koje poseduju Hyundai vozilo, tako što im poklanja posebnu ponudu.

Hyundai Motor je oduvek bio svestan važnosti koju žene imaju u našem društvu i trudi se da im pruži najbolju moguću uslugu i podršku. Tri modela na evropskom tržištu koje dame najčešće kupuju prema rezultatima prodaje su KONA, BAYON i VENUE.

Ovi modeli su dizajnirani tako da ispunjavaju sve potrebe savremene žene u vožnji. Upravo iz tog razloga su članice benda “The Frajle” izabrale pomenute modele, jer prelaze veliki broj kilometara a sigurnost i udobnost kako bi bile odmorne za muzičke nastupe.

Hyundai Srbija veruje u ravnopravnost i podršku žena u svim sferama života, i nada se da će ova ponuda biti još jedan način da se oduži i zahvali najvernijim klijentkinjama.

Zakažite servis

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.