Stil nove generacije.

Dinamičan i poseban, potpuno novi i20 postavlja nove standarde u segmentu malih automobila. Donosi pregršt najsavremenijih tehnologija i funkcija sigurnosti i povezanosti, najboljih u klasi. i20 je prvi automobil u Evropi koji govori našim novim dizajnerskim jezikom uživanja. Dizajn enterijera predstavlja balans sportskog izgleda u kombinaciji sa prostranošću i praktičnošću.  

Stil nove generacije.

Iz paketa opreme 1.4 MT Premium izdvajamo

  • LED prednja svetla
  • USB utičnica pozadi
  • Automatski klima uređaj
  • Audio sistem sa ekranom u boji 8"
  • Tempomat i limiter brzine
  • VSM (Sistem za upravljane stabilnosti vozila)
  • Alu naplatci 16"
  • Kamera za vožnju unazad sa dinamičkim navođenjem

1.0 litarski T-GDi benzinski

Naš Turbo GDI motor sa tri cilindra, 998cc, je osmišljen da preuzme sportsku ličnost potpuno novog i20 na putu. Sa maksimalnom snagom od 120KS i dostupnom našom novom tehnologijom blagog hibrida od 48V, ova tiha elektrana čini auto podjednako zabavnim za vožnju kao što zabavno i izgleda.  

1.2-litarski MPi benzinski

Naš motor od 84 KS sa 4 cilindra i radnom zapreminom od 1197 cc je nežna snaga na koju možete da računate. Zajedno sa 5-stepenim ručnim menjačem, ova jedinica snage nudi i potpunu kontrolu i prijatnu isporuku obrtnog momenta.  

Pametan ručni menjač (iMT)

6-stepeni iMT je dizajniran za nižu emisiju i smanjenje potrošnje goriva automatskim angažovanjem režima coasting kad god otpustite papučicu gasa.

Coasting funkcija (Gašenje motora na nizbrdici)

Dostupna kod konfiguracije motora sa iMT-om i MHSG-om, potpuno novi i20 radi uštede goriva automatski ulazi u coasting režim kad otpustite papučicu gasa.  

Najopširniji sigurnosni paket.

Sa Hyundai SmartSense, našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču, potpuno novi i20 nudi najopsežniji paket aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi, proizvedenoj da vam obezbedi više bezbednosti i spokoja. Mnoge od dostupnih funkcija prevazilaze očekivanja od vozila u svom segmentu.  

Najopširniji sigurnosni paket.

Pametan tempomat zasnovan na navigaciji (NSCC)

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi predstojeće krivine ili pravolinijsku vožnju na auto-putevima i prilagodi brzinu bezbednoj vožnji.  

Pomoć u izbegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA-R)

PCA-R vam pruža dodatno samopouzdanje prilikom parkiranja u rikverc potpuno novog i20 na usko parking mesto. Kad god sistem detektuje rizik od sudara, PCA-R automatski angažuje kočnice.  

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija upozorenja za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz praznog hoda na semaforu ili gradskoj vožnji.  

Pomoć u pametnom ograničenju brzine (ISLA)

Pojavljuju se audio i video znaci kada se pređe ograničenje brzine. U kombinaciji sa Ručnim ograničenjem brzine, ISLA može da automatski prilagodi brzinu automobila. 

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Nadgledajući put ispred pomoću radara i kamere, FCA sistem automatski koči kad detektuje iznenadno kočenje vozila ispred ili kad detektuje pešaka ili biciklistu na putu.  

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Prvi put, potpuno novi i20 ima funkciju Pomoći u praćenju trake (LFA). Kad se aktivira, pomoć održava vozilo u sredini trake pri brzini između 0 i 180 km/h na gradskim ulicama i auto-putevima.  

Pomoć pri izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Pomoću radarskih senzora u donjem delu zadnjeg branika i prednje kamere, sistem vas upozorava na saobraćaj u području mrtvog ugla. Ako u toj situaciji uključite indikator skretanja oglasiće se zvučni alarm i aktiviraće se kočnice kako bi se sprečio sudar.  

Pomoć u izbegavanju sudara pri unakrsnom kretanju u rikverc (RCCA)

Kada vozite u rikverc u područjima sa lošom vidljivošću, sistem neće samo upozoriti vozača ako mu vozilo prilazi sa strane, nego će i automatski primeniti kočnice.  

Vrhunski Bose® zvučni sistem.

Uživajte u zadivljujućem audio iskustvu s vrhunskim Bose® zvučnim sistemom u potpuno novom i20. Sa osam zvučnika, uključujući i subwoofer, dizajniran je da isprati sportski stil automobila i pruži audio iskustvo podjednako dinamično kao što je i vožnja potpuno novog i20. 

Vrhunski Bose® zvučni sistem.

Funkcije najbolje povezanosti u klasi.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji sa dvostrukim vizuelno kombinovanim velikim ekranima od 10.25” koji imaju funkciju podeljenog ekrana.  

Funkcije najbolje povezanosti u klasi.

10.25" centralni ekran osetljiv na dodir.

Potpuno novi i20 vam pruža inovativnu tehnologiju koja čini život lakšim. Njegov opcioni 10.25” ekran osetljiv na dodir integriše funkcije 3D navigacije, medija i povezanosti.  

8″ ekran osetljiv na dodir sa audio displejem.

8" ekran osetljiv na dodir takođe ima funkciju bežičnog preslikavanja ekrana pametnog telefona, omogućavajući vam da lako povežete i preslikate vaš pametan telefon preko Apple CarPlay ili Android Auto aplikacija.   

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.23MB Cenovnik novi i20
PDF dokument | 9.44MB Brošura novi i20

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.