Potpuno novi Hyundai Tucson

Dobro došli u revoluciju. Nova generacija najprodavanijeg SUV vozila u klasi* novi Tucson nije samo jednostavna evolucija svog prethodnika, već potpuna revolucija dizajna. Osim progresivnog dizajna, donosi najsavremeniju pametnu tehnologiju i najveći asortiman  električnih pogonskih sklopova u svom segmentu.    

* Prethodni model je najprodavaniji SUV u klasi, 4 godine za redom, prema istraživanju agencije Q-biz

Karakterističan detalj dizajna, tamno hromirana parametarska rešetka hladnjaka geometrijskog oblika se momentalno transformiše kad krenete s vožnjom. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji osvetljenja tipa polu-ogledala, parametarska skrivena svetla su sakrivena kad su ugašena, a kad se upale spoljni bočni deo rešetke hladnjaka se transformiše u sjajne oblike nalik krilima, stvarajući jedinstven visokotehnološki stil osvetljenja. Kada se ugase, ponovo se sjedinuju s rešetkom.

Potpuno novi Hyundai Tucson
Bočna karakterna linija u obliku slova Z

Bočna karakterna linija u obliku slova Z

Naglašeni visokotehnološki dizajnerski detalji poput bočne karakterne linije u obliku slova Z  stvaraju sportski i dinamičan utisak.  

1.6 T-GDi 150 KS

Smartstream benzinski motor.

1.6 T-GDi Smartstream benzinski motor je dostupan sa 150 KS, 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom na 4 ili na 2 točka. Opremljen je Hyundaijevom jedinstvenom tehnologijom Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD), koja optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly.  

1.6 T-GDi 180 KS

Sportski benzinac.

Ako ste zainteresovani za sportski pogonski sklop, unapređeni 1.6-litarski T-GDi benzinski motor vam donosi 180 KS. Dostupan je sa glatkim prenosom 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (7DCT) sa pogonom na dva i četiri točka.

1.6 CRDi 115 KS

Smartstream dizel motor.

1.6-litarski Smartstream dizel motor će biti dostupan sa 115 KS i 6-stepenim ručnim menjačem sa pogonom na dva točka.  

1.6 CRDi 136 KS

Sportski dizel.

136 KS 1.6-litarski CRDi motor je opremljen 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) i možete izabrati varijantu sa pogonom na dva ili na četiri točka.  

Monitor za prikaz mrtvog ugla (BVM).

Sad možete videti prikaze prostora sa zadnje leve i desne strane potpuno novog Tucsona na ekranu digitalne instrument table. Kamere su aktivirane upotrebom indikatora skretanja tokom promene trake.  

Navigacija zasnovana na pametnom tempomatu (SCC).

Više bezbednosti i manje stresa. Održava podešenu razdaljinu od vozila ispred i takođe kontroliše brzinu za predstojeće krivine, što je deo Pomoći u vožnji na auto-putu (HDA). 

 

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara sa funkcijom skretanja na raskrsnici (FCA JX)

FCA sistem automatski koči kada detektuje iznenadno kočenje vozila ispred ili kad detektuje pešaka ili biciklistu na vašem putu.

Upozorenje na bezbedan izlazak iz vozila.

Ova pametna funkcija vam pomaže da izbegnete nezgode kad izlazite iz auta, detektovanjem vozila koja vam se približavaju sa zadnje strane i prikazivanjem upozorenja na instrument tabli i spoljnim retrovizorima, kao i oglašavanjem zvučnog upozorenja. 

Pametan električni prtljažnik.

Uživajte u lakom utovaru. Prtljažnik se automatski otvara kad se pametan ključ detektuje u blizini na 3 sekunde, što je izuzetno praktično kada su vam ruke pune dok se vraćate iz kupovine. Pored toga, možete podesiti i visinu podizanja na razna podešavanja, a sve u skladu sa vašim željama.  

Pametan električni prtljažnik.

Povezanost

Najsavremenija povezanost.

Potpuno novi Tucson je unapređen najsavremenijom tehnologijom poput mirroringa pametnog telefona i najsavremenijim funkcijama povezanosti.

Povezanost

KRELL vrhunski sistem ozvučenja.

Premijum KRELL sistem ozvučenja pruža fantastičan osećaj sa osam zvučnika visokih performansi i sa sabvuferom optimalno podešenim da pruži zapanjujući realizam.  

Hybridna, ekološka vožnja sa dinamičnim osećajem

Ako više volite ekološku vožnju, novi Tucson Hybrid nije samo najekološkiji način za vožnju, već je i najzabavniji. Ukupna izlazna snaga sistema Smartstream G1.6T-GDi motor plus elektromotor od 44.2 kW dostiže 230KS uz pomoć turbopunjača, a to omogućava izuzetno uzbudljivo vozačko iskustvo. Za poboljšanu stabilnost i agilnije upravljanje, e-rukovanje smanjuje kotrljanje, nagib i nagib tokom okreta i kočenja. 

Hybridna, ekološka vožnja sa dinamičnim osećajem

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.15MB Brošura novi TUCSON
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON Hybrid

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.