Početak sezone alergija na polen zahteva redovnu zamenu filtera polena na Vašem vozilu.
Jedan od najvažnijih činilaca da bi vožnja bila udobna je čist vazduh u kabini.
Filter sistema vazduha klime napravljen je od vlaknastog materijala, sprečava da nečistoće, prašina, grinje i polen uđu u unutrašnjost vozila.


  Dezinfikujte i osvežite vazduh iz sistema klimatizacije vašeg vozila!  

  • Neutrališe mikrobska zagađenja, gljivice i bakterije iz sistema klime u automobilu

  • Uklanja polen, nikotin i druge prljavštine iz isparivača klime

  • Sprečava alergijske reakcije (kijanje, kašljanje, iritaciju očiju, oteklo grlo)

  • Eliminiše neprijatne mirise i miris nikotina iz klima sistema i zaustavlja ih na duže vreme

  • Netoksičan i apsolutno bezbedan za ljudsko zdravlje

Važan korak do čistog vazduha u kabini vozila je zamena filtera polena. U okviru tretmana dezinfekcije sistema klimatizacije ostvarujete popust od 20% na cenu filtera polena Vašeg vozila.
 

Kvalitet filtera vazduha kabine se ne može ocenjivati samo po izgledu. Samo originalni Hyundai delovi, najbolje odgovaraju i namenjeni su Vašem vozilu. Uvek zahtevajte originalni filter vazduha kabine za vožnju bez problema. 2 mikrona za zdravlje!

Proizvod poseduje Rešenje Ministarstva energetike i zaštite životne sredine RS za upotrebu i puštanje u promet biocidnih proizvoda i garantovano je neškodljiv za ljude.

Zakažite servis

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.