Novi automobil za novo doba

Retko se pojavi nov automobil koji izgleda baš onako kako treba i tako moderno. Hyundai i30 nove generacije uz sve to ima i stila.

Novi automobil za novo doba

i30 1,4 MPI 100 KS Comfort - 13.990 EUR

Izdvajamo iz opreme Comfort:

Centralno zaključavanje sa alarmom
Klima uređaj
Radio + RDS sa 5.0" LCD monitorom
Komande audio sistema na upravljaču
Bluetooth sa komandama na upravljaču
LED prednja poziciona svetla
LED svetla za dnevnu vožnju

 

Parkirna kočnica

Parkirna kočnica

Elekronska parkirna kočnica se lako aktivira pritiskom na tester. Nema potrebe za povlačenjem ručice i upotrebe fizičke snage. Dovoljan je pritisak na taster.

Navigacioni uređaj

Navigacioni uređaj

Navigacioni uređaj omogući će vam se fokusirate na vožnju dok sa lakoćom budete pronalazili svaki kutak na vašem putu.

Senzori za parkiranje

Senzori za parkiranje

Parkiranje nikada nije bilo lakše! Senzori sistema za pomoć pri parkiranju (PAS) omogućuju sigurno i bezbrižno parkiranje pomoću ultrazvučnih senzora (dostupno kao opcija).

Isporuka odmah!

Isporuka odmah!

Isporuka vozila sa lagera je brza, a procedura jednostavna. Potrebno je svega nekoliko dana za proces carinjenja i registracije.

5+2 godine garancije!

5+2 godine garancije!

Sva Hyundai vozila imaju garanciju 5+2 godine bez ograničenja kilometraže koja će vam omogućiti da bezbrižno uživate uz vaš automobil dugi niz godina.

Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.