Specijalna ponuda za prve kupce i korisnike servisa !
 

Od 03.03.2020 počinje sa radom novi prodajno-servisni centar u Novom Sadu za Hyundai vozila.
 

“Dodatne pogodnosti za prve kupce vozila u novom centru i 10% popusta na sve usluge servisa do 31.03.2020”
Proverite ponudu, kontaktirajte naše prodavce putem broja tel  021 21 00 680 I 021 21 00 681 , email
 
Ili ostavite podatke i zakažite test vožnju, kontaktiraće Vas naši ljubazni prodavci.
(formular za zakazivanje)


Dobro došli u novi Hyundai centar!

Na površini od 400 m2  izložbenog, salonskog prostora i 700 m2  servisnog prostora, očekuje Vas vrhunska usluga. Posetiocima  prodajnog salona je na raspolaganju parking od ukupno 10 parking mesta dok je klijentima servisa na raspolaganju 15 parking mesta.

Novi centar na adresi Rumenački put 6  u potpunosti zadovoljava sve visoke standarde prodaje i servisiranja vozila.

Hyundai je prisutan u Novom Sadu  distributerski od 2002 godine, a 2015. kompanija Hyundai Srbija otvora svoj prvi centar u ulici Šajkaška 37.

Preseljenjem u novi Hyundai centar u Ulici Rumenački put 6 ove godine, kupci su dobili sjajan novi prostor u kojem mogu izabrati i održavati svoj Hyundai automobil.

Budući da je Hyundai jedan od brendova sa najdužim periodom garancije u Srbiji, novi centar nudi mogućnost bezbrižnog i komfornog održavanja vozila u skladu sa najvišim standardima.

U najavi je i postavljanje punjača za elektro vozila ispred salona, poput punjača ispred salona u Beogradu. Ovo je velika novina, koja će sigurno obradovati vlasnike električnih vozila u Novom Sadu

Očekujemo vas!

Zakažite vožnju

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.