Otvoren je servis Hyundai Srbije na novoj lokaciji, u Zemunu, na adresi Autoput 22F (ugao Milana Rešetara i Grmeč Nova).

Novi servisni centar opremljen je originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, specijalizovan za potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, u garantnom i vangarantnom periodu, u skladu sa najvišim standardima proizvođača Hyundai vozila.

Servis Hyundai Srbije organizovan je na oko 1500 m2 servisnog prostora, uključujući limarsko - farbarsku radionicu velikog kapaciteta, mehaničarsku radionicu sa 14 radnih mesta i ukupno 25 zaposlenih specijalista sertifikovanih u skladu sa najvišim standardima brenda. U okviru servisa se nalazi parking prostor za preko 30 vozila i udoban prijem koji pruža dodatni komfor vlasnicima dok traje servis njihovog vozila.

Vlasnicima Hyundai vozila nudi se kompletna usluga na jednom mestu, od mehaničarskih, električarskih, vulkanizerskih, preko limarsko-farbarskih usluga, odnosno havarijskih popravki. U sklopu objekta je i prodavnica rezervnih delova i dodatne opreme.

Obezbeđen je visok kvalitet usluge bilo da je u pitanju redovno servisno održavanje, besplatna provera ispravnosti vozila ili neophodne popravke. U okviru servisnog centra moguće je obaviti  montažu i balansiranje guma, pranje vozila, centriranje trapa, a za flotne kupce su obezbeđene   posebne olakšice za održavanje vozila.

Korišćenjem najnovije tehnologije i opreme, sa iskusnim timom koji se više decenija stara o ispravnosti Hyundai vozila, obezbeđena je vrhunska servisna usluga. Hyundai Srbija poseduje sertifikate ISO 9001, ISO 10002 kao i znak kvaliteta Zaštićeni potrošač, dodeljen od strane Republičke unije potrošača Srbije.

Održavanje vozila u ovlašćenom servisu neophodno je sa aspekta bezbednosti i dugotrajnosti vozila kao i sa aspekta tržišne vrednosti polovnog vozila budući da sadrži punu servisnu evidenciju. Za Hyundai vozila važi jedan od najdužih garantnih perioda na tržištu, u trajanju 5+2 godine bez organičenja broja pređenih kilometara.

Kontakt podaci servisa:

+381 (0)11 2252 401, 403, 404

e-mail: Kontaktirajte servis, Beograd

Zakažite servis

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.