Hyundai Tucson World Cup

Hyundai Tucson Style World Cup 1,7 CRDi - 115 KS - 6 M/T    18.990 €

Specijalna cena i gratis metalik boja!

Garancija 5+2 godine bez ograničenja kilometraže.

 

Izdvajamo iz opreme Style World Cup:
Alarm, dvozonski automatski klima uređaj sa otvorima za putnike pozadi, Bluetooth handsfree, tempomat i limiter brzine, LED dnevna i prednja poziciona svetla, električno preklapanje spoljnih ogledala, zadnji parking senzori, aluminijumski naplatci 16".

 

Hyundai Tucson Premium World Cup 1,7 CRDi - 115 KS - 6 M/T    21.790 €

Specijalna cena i gratis metalik boja!

Garancija 5+2 godine bez ograničenja kilometraže.

 

Izdvajamo iz opreme Premium World Cup:
Alarm, dvozonski automatski klima uređaj sa otvorima za putnike pozadi, multimedijalni uređaj sa navigacijom, pametni ključ, Bluetooth handsfree, tempomat i limiter brzine, LED dnevna i prednja poziciona svetla, električno preklapanje spoljnih ogledala, prednji i zadnji parking senzori, aluminijumski naplatci 17".

 

Hyundai Tucson Impression World Cup 2,0 CRDi - 184 KS - 6 A/T   29.690 €

Specijalna cena i gratis metalik boja!

Garancija 5+2 godine bez ograničenja kilometraže.

 

Izdvajamo iz opreme Impression World Cup:
Alarm, dvozonski automatski klima uređaj sa otvorima za putnike pozadi, multimedijalni uređaj sa navigacijom, pametni ključ, Bluetooth handsfree, supervision informacioni ekran 4,2", tempomat i limiter brzine, LED prednja svetla, električno preklapanje spoljnih ogledala, prednji i zadnji parking senzori, kožna sedišta sa grejačima, grejač volana, aluminijumski naplatci 19".

 

 

Kompletan spisak opreme svih World Cup paketa možete pogledati u sklopu CENOVNIKA.

Najpovoljniji model sa dizel agregatom, trenutno je najbolja kupovina od svih modela u klasi.

Tucson je naprodavaniji model u celokupnoj SUV klasi u prethodne dve godine, na osnovu podataka o registraciji novih vozila na teritoriji Republike Srbije, prema izvoru „Smart Plus Research“.

Nagrada „Zlatni auto“ u SUV klasi dodeljena je modelu Tucson po izboru časopisa Auto Bild za 2016. godinu.

Trenutno je aktuelna edicija Style World Cup posvećena Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje će se ove godine održati u Rusiji. Hyundai Motor Company, dugogodišnji partner svih FIFA i EUFA događaja, ima potpisan ugovor o sponzorstvu do 2022. godine. U sklopu promocije Svetskog prvenstva u fudbalu Hyundai Srbija nudi poseban paket opreme za svoj najprodavaniji model Tucson.

Posetite nas i zakažite test vožnju u najbližem Hyundai centru!

 

FINANSIRANJE

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.