Pametan tempomat sa Stop&Go

Vi podesite brzinu i SCC je održava, kao što održava i bezbednu razdaljinu od vozila ispred bez potrebe za primenom papučice gasa ili kočnice.  

Pomoć pri izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Ako postoji rizik od sudara sa kolima ili pešakom, prednja kamera sistema FCA vam pruža rano upozorenje, a ako je i potrebno FCA automatski primenjuje kočnice da bi se sprečio sudar.  

Pomoć za ostanak u traci (LKA) / Pomoć u praćenju trake (LFA)

LKA/LFA vas drži bezbednim u sredini trake koristeći prednju kameru za nadgledanje linija trake. Kad se detektuje neočekivano napuštanje trake, aktiviraće se upozorenje i ako je potrebno LKA će automatski korigovati upravljanje da bi se vozilo zadržalo u traci.  

Pomoć pri izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

BCA koristi radare da nadgleda oba vaša mrtva ugla. Ako se vozilo detektuje u mrtvom uglu dok signal skretanja trepće, BCA će automatski primeniti prednje kočenje s leve ili desne strane, pre nego što pokušate da promenite traku, pomažući vam i odvraćajući vas od nebezbedne promene trake i potencijalnog sudara.  

Upozorenje na razdaljinu pri parkiranju (PDW)

Senzori blizine u prednjim i zadnjim branicima vas upozoravju kada se suviše približite, kako biste izbegli ogrebotine i kako biste se bezbednije parkirali.  

Pomoć u bezbednom izlasku iz vozila (SEA)

SEA blokira pokušaje da se deaktivira sigurnosno zaključavanje za dečiju zaštitu i sprečava otvaranje zadnjih vrata kad to nije bezbedno.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.21MB Cenovnik KONA Facelift
PDF dokument | 1.01MB Brošura KONA Facelift
PDF dokument | 0.11MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.