Impresivne performanse.

Od trenutka kada pritisnete papučicu gasa da oslobodite Konin pun potencijal, obradovaće vas talas tihe i čiste snage. Elektro blok na Koni je treće generacije, što znači da koriste najnoviju tehnologiju, koja poboljšava efikasnost, pouzdanost i što je najvažnije uživanje u vožnji. Možete da birate između tri motora i čisto zadovoljstvo vožnje je ugrađeno u svaki od njih.

Impresivne performanse.
  Smartstream G1.6 T-GDi

Smartstream G1.6 T-GDi

Maksimalna snaga od 198 KS pri 6,000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 27.0 kg.m pri 1,600 ~ 4,500 obrtaja.  

Maksimalna snaga 198 KS 

Maksimalni obrtni momenat 27.0 kg.m 

Smartstream D1.6 CRDi

Smartstream D1.6 CRDi

Maksimalna snaga od 136KS pri 4,000 obrtaja i maksimalni obrtni momenat od 32.6 kg.m pri 2,000 ~ 2,500 obrtaja u minuti.  

Maksimalna snaga 136 KS 

Maksimalni obrtni momenat 32.6 kg.m 

Smartstream G1.0 T-GDi

Smartstream G1.0 T-GDi

Maksimalna snaga od 120 KS pri 6,000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 17.5kg∙m pri 1,500~4,000 obrtaja u minuti. 

Maksimalna snaga 120 KS  

Maksimalni obrtni momenat  17.5 kg·m 

Unesite osećaj za avanturu.

Konini napredni sistemi upravljanja vam pružaju samopouzdanje na putevima kojima se ređe vozi ili u vožnji po lošim vremenskim uslovima. Komanda u obliku točka na centralnoj konzoli vam omogućuje pristup Koninim naprednim sistemima elektronske kontrole. Ova komanda može izgledati jednostavno, ali nudi moćne funkcije. Brzim okretom i pritiskom na nju KONA vas vodi u dalja istraživanja i otkrivanja.  

Unesite osećaj za avanturu.

Režim vožnje

Selektor Režima vožnje nudi izbor tri različita podešavanja kako bi odgovarao vašim željama. Režim vožnje automatski menja raspored prenosa brzina da bi transformisao Koninu ličnost u štedljivu, brzu ili sasvim normalnu.  

ECO

Dok je potrošnja benzina nove KONE već impresivna, vožnja u Eco režimu će vam garantovano uštedeti novac na benzinskoj pumpi.  

SPORT

Sport režim je napravljen za ona vremena kada jednostavno želite da dopustite da se to desi. Sa izabranim Sport režimom, KONA odgovara energičnim entuzijazmom, tempo se ubrzava i zabava počinje.  

NORMAL

Normal režim je srećan izbor, jer vas stavlja na pola puta između režima Eco i Sport. Nudi najbolje od oba,  a ujedno i pruža savršeno opuštene svakodnevne performanse vožnje.  

Režim kontrole trakcije

Kad uslovi vožnje postanu teški, TCM stupa na snagu da obezbedi optimalnu trakciju.  Dostupan je i sa 2WD i 4WD pogonom. TCM automatski bira pravi stepen prenosa i reguliše isporučen obrtni momenat motora na svaki točak ponaosob, tako da se proklizavanje svodi na minimum.  

SNEG

Okretanjem kotrolnog točkića ulazite u Snow režim, a kad se upali ikonica Snow režima na instrument tabli onda ste zaista spremni za tešku vožnju u zimskim uslovima.  

BLATO

Kad ste u Mud režimu, senzori mogu momentalno da otkriju proklizavanje točka i automatski će preusmeriti obrtni momenat na točak sa najvećom trakcijom tako da možete da nastavite da se krećete  bez obzira na opasne uslove vožnje.  

PESAK

Vožnja po pesku predstavlja jedinstvenu kombinaciju izazova, ali Konin pametni kontrolor vas bezbedno vodi napred. Posebni algoritmi razvijeni za vožnju po pesku obezbeđuju pravi stepen prenosa  i u pravom trenutku isporučuju svakom točku pravilnu količinu obrtnog momenta, kako bi se garantovala optimalna trakcija gume.   

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.21MB Cenovnik KONA Facelift
PDF dokument | 1.01MB Brošura KONA Facelift
PDF dokument | 0.11MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.