Udobnost

Prostran i udoban sa puno prtljažnog prostora.

BAYON poseduje udobnost i prtljažni prostor SUV-a. Veličina kompaktnog eksterijera novog BAYONA i njegov porodični enterijer znači da možete da uživate u najboljem sa ovim mogućnostima. Iako je zbog njegove kompaktne veličine i odlične vidljivosti olakšan ulazak i upravljanje, a zahvaljujući i njegovom visokom sedištu, dobićete bezbedan i snažan osećaj koji kupci očekuju od jednog Hyundai SUV-a.

Viši položaj za sedenje.

Svideće vam se osećaj slobode koji će vam pružiti izdignuto sedište i sjajna vidljivost, kao i više samopouzdanja i kontrole. 

Izvanredan prtljažni prostor.

Sa 411 litara prtljažnog prostora i pametnim prekrivačem prtljažnika, novi BAYON se izdvaja u segmentu po svom izdašnom prtljažnom prostoru. 

Poklopac prtljažnog prostora.

Treba vam prostor za visoke predmete? Postavite prekrivač prtljažnika iza zadnje klupe da biste optimalno iskoristili prtljažni prostor novog BAYONA. 

Prostran prostor za noge.

Uživajte u prostranom prostoru za noge za udobniju vožnju. Putnici na prednjim sedištima mogu da uživaju u 1.072mm prostora za noge, dok putnici na zadnjim sedištima imaju 882 mm.

Izdašan prostor za glavu.

Ukupan osećaj prostranosti je potpomognut prostorom za glavu od 993 mm za vozača i suvozača i 977 mm za putnike na zadnjem sedištu. 

BOSE vrhunski sistem ozvučenja.

Dostupan Bose vrhunski sistem ozvučenja ima 8 zvučnika visokih performansi uključujući i subwoofer za čistu, zadivljujuću i moćnu muzičku reprodukciju. 

BOSE vrhunski sistem ozvučenja.

Bežično punjenje.

Podloga za bežično punjenje se nalazi u centralnoj konzoli. Lako i brzo punjenje kompatibilnih Qi-omogućenih pametnih telefona bez potrebe da ih priključujete.

Višestruki USB portovi.

Povezivanje i punjenje prenosivih USB uređaja nikad nije bilo lakše sa dva USB porta napred i jednim u zadnjem delu auta - samo uključite i igrajte.

Povezanost

Povežite se pomoću funkcija najboljih u klasi.

Uživajte u najsavremenijoj pametnoj tehnologiji sa duplim 10.25“ vizuelno kombinovanim ekranima koji imaju funkciju podele ekrana. 

10.25" centralni ekran osetljiv na dodir.

Centralni ekran osetljiv na dodir podržava Apple CarPlayTM i AndroidAutoTM tako da možete da se povežete na svoj auto i funkcije telefona prebacite ispred sebe na veliki ekran.

8" ekran osetljiv na dodir.

8“ ekran osetljiv na dodir sa audio displejem takođe ima funkciju bežičnog preslikavanja pametnog telefona, omogućavajući vam da se lako povežete i gledate vaš telefon preko Apple CarPlayTM i AndroidAutoTM bez kablova. 

10.25" digitalna instrument tabla.

10.25“ digitalna instrument tabla povećava visokotehnološki sjaj kokpita i na prvi pogled vam pruža  brilijantno jasan pogled na sve važne informacije o vozilu. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.38MB Cenovnik novi BAYON
PDF dokument | 11.14MB Brošura novi BAYON
PDF dokument | 0.12MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.