Ko god da si, kuda god da putuješ

Ko god da si, kuda god da putuješ

H-1 Urban nudi mnogobrojne prednosti kao putnički kombi sa 12/9 sedišta. Dostupne su različite varijacije broja sedišta koje se prilagođavaju širokom rasponu zahteva - od poslovnih do razonode. Udobnost putnika je obezbeđena mnogobrojnim pogodnim funkcijama i uređajima.

Izgleda dobro, prevozi još bolje

Izgleda dobro, prevozi još bolje

H-1 kombi vozila pružaju stilizovan izgled i mnogobrojne mogućnosti. Kombi sa 5 sedišta i prozorima obezbeđuje mnogo prtljažnog prostora, dok kombi sa 3 sedišta i panelom omogućava da utovarite i do 800 kg tereta.

Promenite svoj pogled na svet

Promenite svoj pogled na svet

Unapređen izgled enterijera sa horizontalnim rasporedom pruža osećaj širine i prostranosti i ispunjava najviše dizajnerske standarde. Udobnost vožnje dodatno poboljšavaju audio sistem i stilizovan sportski upravljač.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 4.4MB Brošura H-1

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.