Spoljašnjost

Stvarno dobro izgleda.

Spoljašnjost

Prednji farovi

Sistem kontrole dugog svetla detektuje vozila koja dolaze u susret i vozila koja se nalaze u istoj traci ispred nas i prebacuje svetla sa dugih na kratka. Svetla na automobilu mogu se podesiti tako da se uključuju čim nestane dnevne svetlosti. Premium modeli imaju i najsavremenije dvostruke funkcionalne farove. 

Dnevna svetla

Za veću vidljivost tokom dana, i10 ima ugrađena dnevna svetla. SE i SE Connect modeli imaju i halogene sijalice, dok Premium modeli nude još svetlija i efikasnija LED svetla. 

Rešetka

Dinamična prednja rešetka privlači poglede jer predstavlja centralnu tačku na prednjem delu i10.

Stvarno dobro izgleda

Stvarno dobro izgleda

Dvobojni krov

Kod Premium modela u ponudi je krov u dve boje koji stvara upečatljiv kontrast sa osnovnom bojom automobila. Dostupne su nijanse crne ili crvene, u zavisnosti od boje koju ste izabrali za karoseriju.

C stub

Male stvari su ono što velike čine takvima. Jedna od takvih stvari je i diskretni logo znak i10 na C-stubu.

Staklo za privatnost

Staklo za privatnost

Svi zadnji prozori i10 Premium modela opremljeni su staklom za privatnost.

Prostor i stil

Unutrašnjost elegantne kabine opremljena novim dezenima, teksturama i najnovijom multimedijalnom tehnologijom, dočekaće vas svojim jednostavnim i modernim izgledom. Pažnju svakako privlači novi 3D šablon saća kod Premium modela, koji mu daje sportski izgled.

 

Najnoviji prostor za prtljag je kod i10 među najboljima u svojoj klasi. Visina podizanja je za 29mm niža od prethodnog modela, što olakšava unošenje prtljaga. Kapacitet se obaranjem sedišta može povećati sa 252 na 1046 litara.

Prostor i stil

Volan koji se greje

Zagrejte se kad je napolju hladno uz topao volan, dostupan kod Premium modela.

Instrument tabla

Pregledna instrument tabla ima sve uobičajene funkcije, ali se na njoj nalaze i korisne informacije kao što su kilometraža sa preostalim gorivom i trajanje vožnje.

Udobnost

Iako neobično za ovu kategoriju, i10 ima 5, a ne 4 sedišta. To znači da se 5 odraslih putnika može udobno i bezbedno voziti u ovom automobilu. Kod Premium modela prednja sedišta se  greju.
Prikazani su Premium modeli, dizajn unutrašnjih sedišta može se razlikovati od prikazanog.

Audio Visual

Model i10 dolazi sa dva centralna ekrana. SE modeli imaju ekran od 3.8”, dok SE Connect i Premium nude ekran osetljiv na dodir sa 8” sa mogućnošću povezivanja pametnog telefona. Odaberite Tech Pack kako biste imali navigaciju i Bluelink.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.38MB Cenovnik i10
PDF dokument | 11.12MB Brošura i10
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.