Više pogonskih izbora. Više efikasnosti.

Izaberite između četiri jedinstvene konfiguracije motora. Na samom vrhu asortimana je 1.0 T-Gdi benzinski motor, koji je dostupan sa 100KS ili 120KS. Takođe je dostupan 1.2-litarski MPi benzinski motor sa 84KS.  

1.2-litarski MPi benzinski

1.2-litarski MPi benzinski

Naš motor od 84 KS sa 4 cilindra i radnom zapreminom od 1197 cc je nežna snaga na koju možete da računate. Zajedno sa 5-stepenim ručnim menjačem, ova jedinica snage nudi i potpunu kontrolu i prijatnu isporuku obrtnog momenta.  

Coasting funkcija (Gašenje motora na nizbrdici)

Dostupna kod konfiguracije motora sa iMT-om i MHSG-om, potpuno novi i20 radi uštede goriva automatski ulazi u coasting režim kad otpustite papučicu gasa.  

Pametan ručni menjač (iMT).

6-stepeni iMT je dizajniran za nižu emisiju i smanjenje potrošnje goriva automatskim angažovanjem režima coasting kad god otpustite papučicu gasa.  

6-stepeni ručni menjač.

Više volite da sami upravljate kvačilom i brzinama? Izaberite konfiguraciju sa ručnim menjačem za vožnju sa preciznijim i glatkijim prenosom brzine.   

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.38MB Cenovnik i20
PDF dokument | 0.14MB Brošura i20
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.