Udobnost prostora

Udobnost prostora

Tako praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Čitav niz mogućnosti za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo uključuje TFT LCD instrument tablu sa jednostavnim i uočljivim indikatorima, daljinsko upravljanje prilagođeno korisniku koje omogućuje intuitivno korišćenje funkcija samo jednim pomeranjem palca vaše ruke.

Potpuno ravna površina prtljažnika

Potpuno ravna površina prtljažnika

Borite se pakovanjem velikog prtljagu? Toga više nema sa ravnim prtljažnikom modela i20. Zadnja sedišta se mogu delimično ili potpuno preklopiti dajući vam najveću moguću fleksibilnost u slaganju prtljaga i prostora za putnike. Samo preklopite sedišta, ubacite prtljag i to je to!

Sistem upozorenja o napuštanju vozne trake (LDWS)

Sistem upozorenja o napuštanju vozne trake (LDWS)

Sa ovim sistemom upozorenja o napuštanju vozne trake na modelu I 20 Nove generacije nemate potrebe da brinete o krivudanju u toku vožnje. Sistem upozorava vozača trenutnim vizuelnim i zvučnim upozorenjem o bilo kakvom napuštanju vozne trake (dostupno kao opcija).

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS)

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS)

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS) informisaće vas tokom vožnje sa najnovijim informacijama koje se emituju direktno na instrument tablu preko senzora.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.83MB Cenovnik i20 Van
PDF dokument | 13.89MB Brošura i20

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.