Dizajniran za uživanje u vožnji

Istražite našu novu ponudu štedljivih i snažnih turbo benzinskih i dizel motora, dizajniranih da omoguće dinamičan doživljaj vožnje bez premca.

Kamera za vožnju u rikverc*

Kamera za vožnju u rikverc*

Nema problema sa vožnjom u rikverc. Kamera za vožnju u rikverc se aktivira kada ubacite menjač u rikverc i na floating ekranu vidite kuda vozite. Dinamične smernice vam pomažu da ostanete na željenoj putanji, što uvek rezultira savršenim parkiranjem.

*u seriji od nivoa opreme Style PLUS

Parkirna kočnica električnog tipa**

Parkirna kočnica električnog tipa**

Parkirna kočnica električnog tipa radi bez puno napora, a u središnjoj konzoli oslobađa prostor za odlaganje. AutoHold funkcija automatski održava pritisak kočenja kod potpuno zaustavljenog vozila, što obezbeđuje da vozilo ne krene napred ili nazad kada otpustite papučicu kočnice. Kočnice se otpuštaju kada vozač pritisne papučicu gasa.

**u seriji od nivoa opreme Premium

Otvori za ventilaciju putnika na zadnjim sedištima**

Otvori za ventilaciju putnika na zadnjim sedištima**

Na sreću svih putnika i30 karavan ima zadnje otvore za ventilaciju putnika na zadnjim sedištima. Otvori su smešteni na zadnjem delu centralne konzole, a putnici na zadnjim sedištima mogu upravljati protokom toplog ili hladnog vazduha po sopstvenoj želji.

**u seriji od nivoa opreme Premium

Sistem memorisanja položaja sedišta***

Sistem memorisanja položaja sedišta***

Uvek i baš onako kako vi želite. Sistem memorisanja položaja sedišta vozača omogućava memorisanje željenog položaja sedišta vozača i spoljnih retrovizora, kao i inteziteta osvetljenja instrument table. Samo pritisnite dugme i sistem će automatski prilagoditi memorisana podešavanja za Vozača 1 i Vozača 2.

*dostupno uz doplatu od nivoa opreme Premium

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.75MB Cenovnik i30 Wagon

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.