Elektronske komande prozora

Elektronske komande prozora

Elektronske komande prozora postavljene su na vratima vozača, zbog optimalne ergonomije i lakoće upravljanja.

Elektronska parkirna kočnica

Elektronska parkirna kočnica

Prekidač kojim se upravlja elektronskom parkirnom kočnicom zauzima manje prostora od konvencionalne ručice parkirne kočnice. Takođe čini aktivaciju i otpuštanje parkirne kočnice jednostavnim, jer sve što je potrebno jeste pritisak na prekidač (dostupno kao opcija).

Sistem za pomoć pri parkiranju (PAS)

Sistem za pomoć pri parkiranju (PAS)

Parkiranje na uskim mestima može predstavljati problem, posebno u uslovima lošije vidljivosti. Senzori u prednjim i zadnjim branicima mogu otkriti bilo kakvu prepreku koju vi ne vidite i upozoriti vas kada da stanete kako ne biste udarili u njih.

Start/Stop dugme

Start/Stop dugme

Sve što je potrebno za pokretanje motora je pritisak na start/stop dugme, bilo da vam se smart ključ nalazi u džepu, kolima ili torbi (dostupno kao opcija). 

Povezivanje (USB/AUX)

Povezivanje (USB/AUX)

Ulazi za povezivanje omogućuju jednostavno povezivanje većine dostupnih prenosivih uređaja, kao što su muzički plejeri, telefoni ili USB memorije.

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala detektuje kondenzaciju na vetrobranskom staklu i pokreće sistem klimatizacije automobila kako bi se stakla brzo odmaglila (dostupno kao opcija).

Podešavanje sedišta vozača

Sedište vozača se može podešavati u 10 različitih položaja i nagiba. Posebno je dostupno podešavanje potpore za lumbalni deo leđa vozača (dostupno kao opcija).

Kamera za vožnju unazad

Kamera sa prikazom slike za vožnju unazad je još jedan vid pomoći prilikom parkiranja. Prikaz slike je omogućen na LCD ekranu u boji dijagonale 5 inča.

Komande postavljene na upravljaču

Komande postavljene na upravljaču omogućuju lako korišćenje opcija i  funkcija kao što je opcija krstarenja, opcije za upravljanje telefonom i opcije za podešavanje jačine zvuka .

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.07MB Cenovnik i30
PDF dokument | 11.26MB Brošura i30
PDF dokument | 1.16MB Brošura i30 dodatna oprema

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.