Potpuno novi HYUNDAI i30 Fastback N: Snažan kupe sa N performansama, dizajniran za potpuni doživljaj sportske vožnje, kombinuje sofisticiran i elegantan dizajn sa izraženim N performansama.

Nastavlja se uspešna era za HYUNDAI MOTOR! Nakon izuzetno uspešnog lansiranja i30 N, i30 Fastback N je drugi ovakav model kompanije na evropskom tržištu i treći takav model u globalnoj ponudi. Snažan kupe sa pet vrata u C segmentu kreiran je za uzbudljivu vožnju i doživljaj elegancije.

N je stvoren u Namjangu, a usavršen u Ninrburingu. Slovo N simbolizuje šikanu, krivinu na trkačkoj stazi, kao i ključna mesta razvoja Hyundai automobila sa visokim performansama.

Snaga: četvorocilindrični 2.0 T-GDI motor isporučuje 275 KS i 378 Nm sa visokom startnošću i linearnom proizvodnjom energije.

Visoke performanse: N Corner Carving Differential(diferencijal sa zatvaračem za trke), Electronic Controlled Suspension (Sistem oslanja sa elektronskom kontrolom), Rev Matching(,,prekidač”), Launch Control(elektronska kontrola za brz start), High-performance tyres(pneumatici visokih performansi), Lap timer(štoperica za vreme po krugu), Emotional sound(sportski zvuk) i još mnogo toga. Kao i visok nivo prilagođavanja sa N Grin Control sistemom koji vodi računa o ekologiji.

Upečatljiv dizajn i performanse: Agresivni prednji i zadnji kraj sa poboljšasnim protokom vazduha i karakterističnom crvenom linijom, sjajni crni aerodinamički spojler, malo trouglasta stop svetla, dupli izduv, 18 inča i 19 inča felne, sportska sedišta, ShadowGray exclusive boja...

i30 Fastback N, lakše klizi kroz vazduh sa još manjim otporom vazduha i sa 7% manjim koeficientom za buku nego i30 N sa 5 vrata.

HYUNDAI i30 Fastback N je prvi kupe sa pet vrata u C segmentu, a jedinstven je u svojoj klasi. Razvojem portfolija visoko performansnih vozila, kompanija je ponovo demonstrirala sposobnost da razmišlja izvan konvencionalnih proizvoda. I30 Fastback N spaja sofisticirani i elegantni dizajn i30 Fastback sa faktorom " fun-to-drive ". Novi model usledio je nakon velikog uspeha i30 N sa pet vrata, koji se pojavio na tržištu krajem 2017. Od tada, i30 N je prekoračio prvobitna očekivanja u prodaji: preko 9.000 vozila i30 N sa 5 vrata poručeno je do kraja 2018 u Evropi.

U razvoju i30 Fastback N, ključni elementi su izdržljivost i trkačke performanse. Stoga, kada i30 Fastback N stigne do trkačke staze, vozač može biti siguran da će performanse automobila ispuniti očekivanja. Kočnice su razvijene tako da imaju produženo trajanje uz pomoć extra funkcionalnog rashlađivanja, pomoću kojeg vazduh dolazi kroz prednji branik. Launch Control, sa kompletnim prilagođavanjem koje se može postaviti između 3600 i 4900, pomaže da se automobil pokrene što je moguće jednostavnije, tako što se kontroliše obrtni moment motora.

Logo N simbolizuje šikanu, krivinu na trkčkoj stazi,  gde i30 Fastback N ostvaruje maksimalne performanse. Moćni 2,0  turbo motor isporučuje do 275 KS i 378 Nm. Snažne performanse u krivinama postiže putem sistema pod nazivom N Corner Carving Differential što doprinosi uzbudljivoj vožnji. Elektronska kontrolisana suspenzija (ECS) dodatno poboljšava performanse u krivinama, ubrzanju i kočenju. Automobil je opremljen 18-inčnim Michelin gumama ili opciono 19-inčnim Pirelli gumama visokih performansi.

Novi i30 Fastback N je sportski kupe pogodan za elegantni odlazak na posao radnim danima ili auto trke vikendom. U skladu sa navedenim da je i30N sportski automobil za svaki dan postoji I 5 modova vožnje, tako vozač može birati između Eko, normalan, sportski, N i N prilagođeni režim, koji se mogu izabrati pomoću dva namenska tastera na volanu. Različiti režimi menjaju karakter automobila, prilagođavajući parametre visokim performansama motora, amortizera, kontrolu elektronske stabilnosti, zvuka i upravljanja.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.84MB Cenovnik i30 N
PDF dokument | 8.29MB Brošura i30 N

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.