Sistem od 7 vazdušnih jastuka

Ako se neočekivano ikad I dogodi, sedam vazdušnih jastuka će vam pružiti vrhunsku zaštitu.

Za putnike na prednjim sedištima postoje dva prednja vazdušna jastuka, dva bočna vazdušna jastuka za zaštitu grudnog koša, kao i vazdušni jastuk za dodatnu zaštitu vozačevih kolena.

Vazdušna zavesa, koja se proteže celom dužinom, putnicima u prvom i drugom redu štiti glavu u bočnim sudarima.

Kontrole sigurnosnog prozora napajanja

Za dodatnu sigurnost, senzori automatski spuštaju prozore za 150 mm kada otkriju prepreke u okviru.

Upozorenje na sudar u mrtvom uglu (BCW)

Radarski senzori ugrađeni u zadnji branik će vas upozoriti na prisustvo vozila u području mrtvog ugla zvučnim alarmom i treptanjem LED ikonice ugrađene u bočne retrovizore.

Pomoć za ostanak u traci (LKA)

LKA održava automobil u sredini trake pomoću prednje kamere. Ako vozilo krene van svoje predviđene trake, LKA aktivira vizuelni i zvučni alarm i automatski ispravlja upravljački ugao, sprečavajući slučajno napuštanje trake.  

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Prednja kamera i prednji radar rade zajednički kako bi vas upozorili na neposredni sudar sa drugim vozilom ili pešakom i ako je nepohodno FCA će automatski primeniti kočenje u hitnim slučajevima da spreči sudar.

Pametan tempomat sa sistemom Stop & Go (SCC w / S&G)

Pametna funkcija radi više od održavanja unapred podešene brzine: SCC automatski održava bezbednu udaljenost od vozila ispred korišćenjem kombinovane intervencije kočnice i gasa. SCC će se automatski deaktivirati kada je brzina ispod 10km/h.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.2MB Cenovnik IONIQ Electric
PDF dokument | 5.86MB Brošura IONIQ Electric

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.