Hyundai SmartSense

Uz naš vrhunski Hyundai SmartSence napredni sistem pomoći vozaču, Kona Electric je prva na polju aktivne bezbednosti.

Kontrola dugog svetla (HBA)

Kontrola dugog svetla (HBA)

Prednja svetla opremljena su najsavremenijom LED tehnologijom koja u spoju prirodne boje svetlosti i dugog veka trajanja ima značajno manju potrošnju energije od halogenih svetala. U automatskom režimu, kontrola dugih svetala (HBA) detektuje, kako  vozila koja nam dolaze u susret, tako i ona u istoj traci ispred nas tokom noći, i prebacuje svetla sa dugih na kratka ako je potrebno, smanjujući tako zaslepljivanje drugih vozača. Kad god nema detektovanih vozila sistem automatski reaktivira duga svetla.

Upozorenje vozača na umor (DAW)

Upozorenje vozača na umor (DAW)

Bezbednost i udobnost su zahvaljujući sistemu za Upozorenje vozača na umor (DAW) podignuti na sasvim novi nivo, jer ovaj sistem neprekidno prati i analizira obrasce ponašanja vozača, preko ulaznih podataka kao što su ugao volana, obrtni moment i položaj vozila u kolovoznoj traci. Kada su umor/ nepažnja  vozača prepoznati, DAW će privući njegovu pažnju zvučnim alarmom i porukom kojom mu predlaže odmor od vožnje.

Kontrola kratkog svetla (LBA-S)

Kontrola kratkog svetla (LBA-S)

Vidite bolje, vozite sigurnije. Sistem za Kontrolu kratkog svetla osvetljava prostor ispred vozila tokom skretanja, poboljšavajući noćnu vidljivost.

Sistem upozorenja na ograničenje brzine (ISLW)

Sistem upozorenja na ograničenje brzine (ISLW)

Sistem upozorenja na ograničenje brzine koristi prednju kameru i informacije iz navigacionog sistema kako bi prepoznao saobraćajne znakove za ograničenje brzine i  prikazuje ta ograničenja na ekranu  u realnom vremenu. Informacija je prikazana kako na navigacionom sistemu, tako i na TFT kontrolnoj tabli.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cenovnik KONA Electric
PDF dokument | 13.71MB Brošura KONA Electric

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.