Spoljašnost

Kombinovanjem izvajanih linija i elegantnih ivica, najnovija KONA Electric je upečatljiva iz svakog ugla.

Prednja strana

Prednja strana

Go electric. In style.

Odvažan dizajn eksterijera privlači pažnju mišićavo oblikovanim linijama, uglađenim LED osvjetljenjem i jedinstvenim detaljima koji ističu snažni Hyundai SUV DNK iz svakog ugla. jezgri.

Go electric. In style.
Mešovito svetlo

Mešovito svetlo

Jedinstveni dizajn duplih prednjih svetala sa potpunim LED svetlima i dnevnim LED svetlima stvara potpis prednjeg svetla stvaraju nepogrešiv potpis prednjih svetala. 

Aerodinamični dizajn

Aerodinamični dizajn

Kona Electric je dizajnirana da izgleda dobro i ide bolje zahvaljujući elementima aerodinamičkog dizajna poput zatvorene  prednje maske, aerodinamički optimizovanih točkova i podvozja, kao i aktivne usmerivače vazduha na  prednjem braniku, čime je ukupni koeficijent otpora vazduha  dodatno smanjen za još bolju efikasnost.

Bočna strana

Bočna strana

Aluminijumski točkovi

Aluminijumski točkovi

Uverljivi i jedinstveni, ekskluzivni 17’to inčni naplatci, optimizirani su za dodatnu aerodinamičnost, vešto kombinujući efikasnost i stil. 

Spoj lepog i korisnog

Spoj lepog i korisnog

Svojim stabilnim i širokim držanjem, KONA Electric poseduje krovnu šinu koja vizuelno dodatno poboljšava elegantnu liniju krova kao I dodatnu nosivost  do 80 kg tereta - tako da možete montirati krovni nosač i  sa sobom poneti svu svoju omiljenu opremu.

Zadnja strana

Zadnja strana

Obmotana zadnja svetla

Obmotana zadnja svetla

Elegantna tema aerodinamičkog dizajna može se uočiti  i na zadnjem braniku u tankim LED pozadinskim svetlima. Obmotanim unutar  integrisanih pokazivača pravca  i svetlima za vožnju unazad dodatno naglašavajući progresivni dizajn.

Prtljažni prostor

Prtljažni prostor

Električno vozilo koje ne pravi kompromise u svojoj prostranosti, KONA Electric poseduje izdašnu zapreminu prtljažnika od 332 litara. Široki otvor prtljažnika i mala visina opterećenja čine da se svaki utovar prtljaga obavi brzo i bez muke . Takođe uz jednostavno podešavanje: možete saviti zadnja sedišta u sekundi pomoću dugmadi koji se lako pristupaju. A sa preklopljenim sedištima, imate prostor od  1,114 litara  - savršen prostor za vikend pakovanje.

Unutrašnjost

Pažnja o detaljima je takođe nešto što model KONA Electric čini tako posebnim. Otkrijte jedan izuzetan nivo udobnosti biranjem visoko kvalitetnih materijala za nežan i prefinjen dodir.

Unutrašnjost
Karakteristike unutrašnjosti

Karakteristike unutrašnjosti

Prostranost

Prostranost

Dizajnirana tako da stane sve što vaš užurbani život zahteva - nova KONA Electric nudi obilje prostora kako za putnike tako i za prtljag, Poseduje prtljažnik zapremine  od 332 litre kao I mogućnost preklapanja sedišta za dodatni  prtljažni prostor  zapremine od 1.114 litara, savršeno organizovanog prostora za svako putovanje 

Središnja konzola

Središnja konzola

Sa tipom menjača shift-by-wire koji je zamenio ručicu tradicionalnog menjača, sada ima puno više dostupnog mesta za odlaganje ličnih stvari upravo ispod središnje konzole. 
Ovo je ujedno i najveća promena unutar Kone Electric u poredjenju sa klasičnim modelom Kone. 

Panoramski krov

Panoramski krov

Dopustite suncu da vas obasja i uživajte u svetu koji vas okružuje uz dodatnu opciju odabira panoramskog krova.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cenovnik KONA Electric
PDF dokument | 13.71MB Brošura KONA Electric

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.