Prostranost i praktičnost

Najnovija KONA Electric osmišljena je tako da ispuni sve tvoje potrebe. Sa puno prostora i za putnike i za prtljag - ogroman kapacitet prtljažnika od  332 litra. Bez obzira na tvoj izbor onoga što te pokreće, Kona Electric ti omogućava besprekorno povezivanje koje očekuješ i inovativnu tehniku pored koje je život lepši. Muzički sistem KRELL omogućiće ti savršeni zvuk uz koji možeš uživati sa stilom.

KRELL Premium muzički sistem

KRELL Premium muzički sistem

Premium muzički sistem KRELL pruža odličan kvalitet zvuka, tako da možete uživati sa stilom. Ima osam zvučnika od kojih dva visokotonska od 20mm, četiri woofera od 160mm, jedan centralni od 100mm i jedan subwoofer od 200mm. Osmokanalno pojačalo sa 45W po kanalu maksimalno pojačava uživanje tokom vožnje.

Nova 7

Nova 7" instrument tabla

Potpuno promenjena digitalna instrument tabla od 7" prikazuje način vožnje i precizno prati potrošnju energije i nivo napunjenosti baterije. Jedan pogled je sve što je potrebno da se utvrdi kako vaš stil vožnje utiče na njen domet.

Bežično punjenje

Bežično punjenje

Postavljen na centralnoj konzoli, bežično postolje (Qi standard) omogućava lako punjenje kompatibilnih i Qi-opremljenog pametnog telefona bez kablova.

Podešavanje klime unapred

Podešavanje klime unapred

Neka vas čeka zagrejan auto. Dok stoji prikačen za spoljašnji izvor energije - na primer u vašoj garaži - možete podesiti vreme u koje biste želeli da uđete u vašu KONU Electric, zagrejanu do željene temperature. Osim što omogućava udobnost, ova opcija štedi snagu baterije koja bi kasnije bila potrošena za grejanje tokom vožnje.

Sedišta sa grejačima i ventilacijom

Sedišta sa grejačima i ventilacijom

Prednja sedišta su opremljena ventilacijom i grejnim sistemom u tri koraka kako bi vožnja po različitom vremenu i temperaturnim razlikama bila prijatna.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cenovnik KONA Electric
PDF dokument | 13.71MB Brošura KONA Electric

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.