Sistem pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Sistem pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

FCA sistem koristi kameru montiranu napred i radarski senzor da nadgleda saobraćaj ispred. Ako otkrije potencijalni sudar s vozilom ispred ili pešaka, upozoriće vozača i ako je potrebno automatski usporiti ili zaustaviti vozilo.

Sistem pomoći za ostanak u traci (LKA)

Sistem pomoći za ostanak u traci (LKA)

Standardni LKA koristi prednju kameru da nadgleda linije na putu. U slučaju nenamernog napuštanja trake, upozoriće vozača i može da upotrebi suprotni upravljački momenat da vrati vozilo nazad u traku.

Parking senzori – napred

Parking senzori – napred

Parkiranje može da izazove anksioznost kod nekih vozača, ali ovaj praktičan sistem će od vas napraviti profesionalca. Senzori mere preostalu udaljenost i aktiviraju niz zvučnih upozorenja kako se automobil sve više približava.

Kamera za vožnju unazad

Kamera za vožnju unazad

Zadnja kamera skraćuje sve brige oko toga šta se sve može nalaziti iza, parking stubić ili dete koje se igra. Prebacivanjem ručice menjača u rikverc aktivira se zadnja kamera, dozvoljavajući vam da se krećete unazad sa apsolutnim poverenjem.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.35MB Cenovnik KONA
PDF dokument | 28.66MB Brošura KONA

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.