Budućnost na koju ne morate da čekate.

Tu je. Sada. Elegantnija i prefinjenija nova KONA Electric ima unapređen dizajn, najsavremeniju tehnologiju i raspon vožnje do 484km (1) sa jednim punjenjem. I zahvaljajući skraćenom vremenu isporuke u Evropi, električna vožnja nikad nije bila lakša. 

Budućnost na koju ne morate da čekate.

Otkrijte novu KONU Electric.

Nas u kompaniji Hyundai pokreće kreiranje napretka za čovečanstvo, što nas usmerava na pravljenje vozila koja idu dalje i izgledaju bolje, poput nove Kone Electric koja svojim dizajnom oduzima dah i ima raznovrsnost SUV-a. Pogledajte izbliza ovaj poseban električni auto.  

Sportska upravljačka dinamika. Impresivan raspon vožnje.

Niko nikad nije rekao da električna vožnja mora da bude dosadna. Uživajte u sportskom električnom ubrzanju i u rasponu prelaska od 484 km pri samo jednom punjenju.  

Elektrificirani novi dizajn.

Elegantniji i prefinjeniji, svež novi dizajn eksterijera privlači pažnju svojim gracioznim oblicima, novim LED osvetljenjem i sportskim detaljima i naglašava čvrst DNK karakter Hyundai SUV-a.

Visokotehnološki kokpit.

Kombinacija 10.25“ potpuno digitalne instrument table i 10.25“ centralnog ekrana osetljivog na dodir daju kokpitu visokotehnološki izgled, a vama pružaju maksimalnu preglednost i kontrolu.

Šta je električno vozilo?

Potpuno električna vozila poput Električne Kone ne koriste zapaljivo gorivo i tokom vožnje nema emisije. Smanjeni su troškovi skupog održavanja, jer nema kvačila i prenosa brzina, ubrzanje van linije je brzo zahvaljujući 395 Nm obrtnog momenta. To glatko i brzo ubrzavanje je čini dinamičnom i uzbudljivom za vožnju.

Šta je električno vozilo?

Unapređena bezbednost .

Sa Hyundai SmartSense našim najsavremenijim Naprednim Sistemima Pomoći Vozaču, možete dobiti najmodernije bezbednosne i upravljačke funkcije za više spokoja.

5+2 godina garancije sa neograničenom kilometražom

Kao i sva druga Hyundai vozila, nova KONA Electric je proizvedena po najvišim mogućim standardima kvalteta. I mi podržavamo taj kvalitet sa 5+2 godina garancije i neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez brige o kolima. Pored toga, litijum-jonska polimerna baterija visokih performansi je zaštićena garancijom na 8 godina ili 160,000 km, šta god prvo nastupi. Uživajte u spokoju koju vam pruža najbolja garancija - standard.    

5+2 godina garancije sa neograničenom kilometražom 

8 godina ili 160.000 km garancije na bateriju 

  5+2 godina garancije sa neograničenom kilometražom

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.52MB Cenovnik KONA Electric Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Electric Facelift
PDF dokument | 0.12MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.