Vrhunska bezbednost i Napredni sistemi pomoći vozaču.

Unapredili smo Konu Electric, jer ništa nije važnije od bezbednosti vaših voljenih. Sa Hyundai Smart Sense našim vrhunskim Naprednim Sistemima Pomoći Vozaču, unapredili smo je sa najsavremenijim bezbednosnim i funkcijama pomoći vozaču radi dodatnog spokoja.

Pomoć u izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Pomoću radarskih senzora u donjem delu zadnjeg branika i prednje kamere sistem vas upozorava na saobraćaj u području mrtvog ugla. Ako uključite indikator skretanja u takvoj situaciji, oglasiće se zvučno upozorenje i sistem će kočiti da bi se sprečio sudar.

Pomoć u izbegavanju sudara pri unakrsnom saobraćaju iza vozila (RCCA)

Kada vozite u rikverc na mestima sa slabom vidljivošću, sistem ne samo da upozorava vozača ako vam se vozilo približava sa strane već i automatski primenjuje kočnice.

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Nova Kona Electric ima Pomoć u praćenju trake (LFA). Kada se aktivira, LFA održava auto u sredini trake pri brzinama od 0 do 200 km/h na auto-putu ili gradskim ulicama.

Pametan tempomat sa funkcijom Stop&Go (SCC sa Stop & Go)

Više bezbednosti i manje stresa. Održava podešenu razdaljinu od vozila ispred, automatski smanjuje ili povećava brzinu na prethodno podešeno ograničenje. U “kreni-stani” saobraćajnim uslovima podešena razdaljina se održava.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara sa detekcijom pešaka i biciklista (FCA)

Nadgledajući put ispred sa radarom i kamerom, FCA sistem automatski koči kada detektuje iznenadno kočenje vozila ispred, ili pešaka i biciklistu na putu.

Pametno upozorenje na ograničenje brzine (ISLW)

Pametno upozorenje na ograničenje brzine (ISLW)

Prepoznaje znakove ograničenja brzine na putu i prikazuje znakove ograničenja brzine i zabrane preticanja u realnom vremenu i na displeju navigacionog sistema i na instrument tabli.

Upozorenje na bezbedan izlazak

Pametna funkcija vam pomaže da izbegnete nezgode detektovanjem vozila koja vam se otpozadi približavaju i prikazivanjem upozorenja na instrument tabli i spoljnim retrovizorima, kao i oglašavanjem zvučnog upozorenja.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Nova Kona Electric pamti ako su zadnja vrata bila otvarana pre nego što ste krenuli s vožnjom. Kad završite s vožnjom, pojaviće se poruka na instrument tabli praćena zvukom upozorenja da proverite zadnje sedište.

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz zaustavljenog položaja, kao na semaforu ili saobraćajnoj gužvi.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.52MB Cenovnik KONA Electric Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Electric Facelift
PDF dokument | 0.11MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.