Novi izgled za električni besteler.

Uvek snažna i jedinstvena, nova Kona Electric je sad pretrpela sveobuhatan redizajn, a sa elegantnijim i prefinjenijim linijama njen jedinstven i samopouzdan izgled je poboljšan i odvaja je od ostalih SUV vozila u klasi.  

Eksterijer 

Elegantno izvajan SUV dizajn.

Elegantnija i prefinjenija, nova Kona Electric sa jedinstvenim i samouverenim dizajnom, je dobila još pojednostavljeniji atletski izgled, dok je i dalje zadržala svoj avanturistički SUV karakter. Redizajn karakterišu glatki, aerodinamični oblici i izvajane linije koje se harmonično ulivaju u boju limarije obloge luka točka i ekskluzivni novi 17“ naplatci.

Graciozan aerodinamičan dizajn.

Graciozan aerodinamičan dizajn.

Jasan, graciozan prednji deo je poseban i nema konkurenciju na putu. Jedinstvena, zatvorena rešetka daje ton uglađenim linijama koje pružaju optimalnu aerodinamičnost.

Napred.

Napred.

Privlačna zatvorena rešetka se graciozno uliva u prepoznatljiva nova LED prednja svetla, a oštrija dnevna svetla se elegantno protežu s bočnih strana.

Bočno.

Bočno.

Sportska silueta je akcentovana vizuelnom vezom između krilnih lukova i oštrijeg, jasnijeg, harmoničnijeg prednjeg dela.

Nazad.

Nazad.

Elegantan aerodinamični dizajn se može pronaći u novom zadnjem braniku i registarskoj tablici naglašenoj tankim LED zadnjim svetlima sa dinamičnim novim izgledom.

Obloge u boji karoserije.

Jedan od najprivlačnijih dizajnerskih noviteta su lukovi točka u boji karoserije, što Koni  Electric daje prepoznatljiv sofisticiran izgled.

Elegantna nova LED prednja svetla.

Izgled nove Kone Electric je nepogrešivo unapređen prepoznatljivim novim LED prednjim svetlima i tanjim dnevnim svetlima iznad, koje stvaraju izrazito uočljiv element osvetljenja.

Novi 17" alu naplatci.

Samopouzdani i jedinstveni, ekskluzivni novi 17“ alu naplatci su optimizovani za aerodinamiku i vešto kombinuju efikasnost i stil. 

Zadnji branik i registarska tablica.

Elegantan zadnji branik se harmonično uliva u boju limarije snažnih obloga luka točka. I preslikavajući prednji deo, naglašene linije skreću pažnju na kompletno redizajniranu registarsku tablicu.

Elegantna nova zadnja svetla.

Elegantna nova zadnja svetla sada imaju horizantalno razvučenu grafiku, koja preslikava jedinstven izgled osvetljenja prednjeg dela.

Vaš auto. Vaše boje.

Nova Kona Electric vam dozvoljava da njen dizajn prilagodite svom ličnom stilu. Sada je dostupna sa 9 novih boja eksterijera i možete izabrati jednu iz ukupno 17 boja eksterijera da upotpuni njenu privlačnu siluetu. Pored toga, neke boje limarije su dostupne sa krovom i kućištem retrovizora u Phantom Black ili Chalk White boji. To vam dozvoljava da dalje prilagođavate svoj izgled da biste kreirali auto koji se perfektno slaže s vašim ukusom.

Vaš auto. Vaše boje.

Enterijer 

Prostrana, povezana i raznovrsna

Prostrana i raznovrsna KONA Electric nema kompromis sa prostorom, daje vam prostranost kakvu ne biste očekivali od električnog vozila. Zato se naslonite i opustite, ima dovoljno mesta za petoro odraslih. Takođe, pažnja prema detaljima je čini tako posebnom. Otkrijte poseban nivo komfora sa materijalima visokog kvaliteta za senzualan i prefinjen osećaj.

Enterijer 

Sjajna 10.25" potpuno digitalna instrument tabla.

Za visokotehnološki izgled kokpita, sjajna, nova potpuno digitalna 10.25“ instrument tabla prikazuje osnovne informacije o vožnji tamo gde ih najbolje možete videti: napred i u sredini. Desni brojčanik prikazuje informacije o električnom pogonskom sklopu, poput trenutnog statusa punjenja baterije, kao i nivo trenutne potrošnje struje.

Promenite režim da odgovara vašem raspoloženju.

Prebacite režim vožnje da odgovara uslovima i vašem raspoloženju! Možete momentalno prilagoditi dinamiku vožnje i osetiti svoju Konu Electric na pritisak dugmeta. Šema boja potpuno digitalne 10.25“ otvorene instrument table se menja, zavisno od izabranog režima vožnje. Izaberite Comfort, Eco ili Sport. Tu je takođe i dodatni kockasti dizajn interfejsa za različit izgled.

10.25" ekran osetljiv na dodir.

10.25” ekran osetljiv na dodir pruža lak pristup funkcijama auta, infotejnment sistemu, navigaciji i vašim omiljenim aplikacijama i muzici preko preslikavanja pametnog telefona. 

Sveže boje enterijera.

Nova Kona Electric ima nove boje i materijale i dostupna je sa jednobojnim enterijerom sa tekstilnim, tekstilno-kožnim i potpuno kožnim sedištima; kao i sa dvobojnim sivim enterijerom sa melanž kombinacijom tekstilno-kožnih sedišta ili potpuno kožnih sedišta.

Crna jednobojna.

Sa crnim tkanim tekstilnim sedištima, zrna inspirisana industrijom ističu fino prerađenu linearnu oblogu sedišta. Tekstilno-kožna kombinacija ima privlačnu geometrijsku šaru. Takođe su dostupna potpuno perforirana kožna sedišta.

Siva dvobojna

Nova Kona Electric je takođe dostupna sa sivim dvobojnim enterijerom sa melanž kombinacijom teksatilno-kožnih sedišta ili potpuno kožnim sedištima.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.2MB Cenovnik KONA Electric Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Electric Facelift
PDF dokument | 0.11MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.