Izuzetne električne performanse.

Nova Kona Electric pruža izuzetne električne performanse i sjajan raspon vožnje do 484 km. I kad napokon dođe vreme za punjenje, brzo punjenje vraća status napunjenosti baterije od 10% na 80% za samo 47 minuta*.

Performanse

Velika snaga. Odličan raspon. Senzacionalno ubrzanje.

Niko nikad nije rekao da električna vožnja mora da bude dosadna. Munjevito brz polazak sa linije zahvaljujući 395 Nm obrtnom momentu isporučenom od svih električnih pogonskih sklopova ovaj sportski SUV čini ozbiljno zabavnim za vožnju s ubrzanjem od 0 do 100km/h za samo 7.9 sekundi. Dostupan je sa dve verzije različitih pogonskih sklopova, pa možete izabrati snagu i raspon koji preferirate: baterija sa 39.2 kWh sa rasponom vožnje do 305 km. Ili verzija od 64 kWh koja vam pruža raspon vožnje do 484 km za jedno punjenje (1).

Performanse
Baterija dugog raspona od 64 kWh

Baterija dugog raspona od 64 kWh

Uživajte u maksimalnoj snazi i rasponu. 

Sa baterijom od 64 kWh, dobićete zaista impresivan raspon vožnje do 484km* i sa izlaznom snagom od 204 KS i 395 Nm obrtnog momenta, a i puno oduševljenja. I zahvaljujući pametnom načinu na koji je baterija integrisana u prostor, nećete imati kompromis sa prostranošću.

Ovaj sportski SUV je ozbiljno zabavan za vožnju, jer ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 7,9 sekundi.

Verzija baterije od 64kWh pruža maksimalnu brzinu od 167 km/h.

 

Standardna: 39.2 kWh baterija

Standardna: 39.2 kWh baterija

Verzija baterije od 39.2 kWh pruža raspon do 305 kilometara i 395 Nm obrtnog momenta, vožnju čini zabavnom sa punom snagom dostupnom od prve sekunde. I zahvaljajući pametno integrisanoj bateriji, nećete morati da pravite kompromis sa unutrašnjim prostorom.

Ovaj sportski SUV je ozbiljno zabavan za vožnju. Verzija baterije od 39,2kWh pruža maksimalnu brzinu od 155 km/h, a ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 9,9 sekundi

Tehnologija električne vožnje.

Pažljivo upakovane komponente električnog pogonskog sklopa su projektovane da pruže odlične karakteristike vožnje i praktičan raspon. Posebno dizajnirana platforma omogućava uštedu prostora dobrom integracijom baterije bez kompromisa sa prostranošću.

Litijum-jonska polimerna baterija.

Litijum-jonska polimerna baterija.

Litijum-jonska polimerna baterije Kone Electric ima manju osetljivost i odličnu efikasnost punjenja u poređenju sa konvencionalnim baterijama. 

Elektromotor.

Elektromotor.

Baterija od 64 kWh je uparena sa elektromotorom koji isporučuje 204 KS (150 kW). Baterija od 39.2 kWh dolazi sa elektromotorom koji isporučuje 136 KS (100 kW).

Pametna tehnologija za pametnu vožnju

Pametna tehnologija za pametnu vožnju

Maksimalno povećajte svoj raspon sa sistemom regenerativnog kočenja Kone Electric, koji vam omogućava da napunite bateriju kad upotrebljavate elektromotor da usporite auto. 

Prilagodljivo regenerativno kočenje

Prilagodljivo regenerativno kočenje

Kočenje je optimizovano da se dobije maksimum od sistema rekuperativnog kočenja, pomažući Koni Electric da zadrži zdrav status punjenja (SOC). Vozač može lako da prilagodi nivo regenerativnog kočenja preko komandnih lopatica iza volana.

Režim 1 lopatice

Režim 1 lopatice

Komandne lopatice na volanu

Komandne lopatice na volanu

Moguće je aktivno zakočiti auto upotrebom komandnih lopatica na volanu. Jednostavno povucite levu lopaticu i držite. Na ovaj način možete da usporite auto do potpunog zaustavljanja bez pritiskanja konvencionalne papučice kočnice.

Pametno regenerativno kočenje.

Pametno regenerativno kočenje.

Sistem pametnog regenerativnog kočenja koristi radarske senzore auta da automatski kontroliše nivo rekuperativnog kočenja da bi reagovao na saobraćaj ispred. Pored toga on takođe reaguje ako se KONA Electric vozi nizbrdo ili uzbrdo i prema tome se prilagođava.

Napunite potpuno bateriju preko noći ili punite usput

Zavisno od mrežne veze kod kuće ili tipa stanice za brzo punjenje koja vam je dostupna, nova Kona Electric nudi razne mogućnosti i razne tipove utikača za punjenje.

Brzo punjenje/64 kWh baterija.

Kada koristite stanicu za punjenje sa 100kW jednosmerne struje, litijum-polimernoj bateriji Kone Electric treba samo oko 47 minuta da se napuni od 10% do 80% statusa napunjenosti (SOC). Ako je povežete na stanicu od 50kW, vreme punjenja je 64 minuta.

Brzo punjenje/39.2 kWh baterija.

Normalno punjenje/64 kWh baterija.

Kada punite kod kuće preko zidne kutije ili javne stanice za punjenje sa naizmeničnom strujom, potrebno je 6 sati i 50 minuta da napunite bateriju dugog dometa 64kWh od 10% do 100% SOC pomoću 10,5 kW trofaznog ugrađenog punjača (OBC) i 9h 15 min. pomoću 7,2 kW jednofaznog ugrađenog punjača.

Normalno punjenje/39.2 kWh baterija.

Programirano punjenje

Napredni sistem upravljanja baterijom nove Kone Electric vam pruža kompletnu kontrolu nad vremenom i načinom punjenja. Izaberite vreme koje najviše odgovara vašem rasporedu i budžetu, a imaćete i jasan pregled preostalog vremena punjenja  

Svakodnevna električna vožnja.

Naučite više o vremenu punjenja, instalaciji zidne kutije kod kuće, kablovima i utikačima, kao i o troškovima u vezi sa posedovanjem električnog auta. 

Svakodnevna električna vožnja.

Svakodnevna električna vožnja.

Naučite više o vremenu punjenja, instalaciji zidne kutije kod kuće, kablovima i utikačima, kao i o troškovima u vezi sa posedovanjem električnog auta.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.52MB Cenovnik KONA Electric Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Electric Facelift
PDF dokument | 0.11MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.