Praktična i raznovrsna

Nova Kona Electric je dizajnirana za maksimalnu praktičnost i udobnost. Krenite na put i iskoristite sjajan kapacitet prtljažnika od 332 l. Ili prebacite na opciono grejanje ili ventilaciju sedišta za prijatnije putovanje. Sve pametne funkcije poput zadnjeg monitora i head-up displeja pružaju da na odredište stignete bezbednije i sa manje stresa. 

Shift-by-wire

Lepo i lako. Jednostavno, pomoću dugmeta koje se nalazi na centralnoj konzoli, prebacite između položaja vožnje, neutralnog, rikverca ili parkiranja. 

Automatska kontrola klimatizacije.

Podesite vaša omiljena temperaturna podešavanja za vozačevo i suvozačevo sedište ili deaktivirajte suvozačevu zonu radi uštede baterije kad ste sami. 

Grejanje i ventilacija sedišta.

Greje zimi, a hladi leti. Sedišta vozača i suvozača su dostupna sa grejanjem i ventilacijom  

Udobnost na zadnjim sedištima.

Putnici na zadnjim sedištima će ceniti grejanje i pogodne zadnje USB portove za udobno punjenje pametnih telefona.

Parkirna kočnica elektronskog tipa (EPB).

Elektronska parkirna kočnica se nalazi u centralnoj konzoli. Pogodna i laka za upotrebu, takođe oslobađa prostor u enterijeru.

Zadnji monitor.

Uživajte u boljoj preglednosti kad parkirate i vozite. Pritiskom na dugme, zadnji monitor vam tačno prikazuje šta se dešava iza vas na centralnom ekranu osetljivom na dodir, čak i dok vozite.

Head-up displej (HUD).

Sa impresivnom preglednošću naš head-up displej vam pomaže da ostanete bezbedni projektovanjem važnih informacija poput brzine, navigacionih komandi i upozorenja u visini vašeg pogleda.

Live Tačke interesovanja.

Možete lako da prilagodite nivo rekuperativnog kočenja pomoću komandi na volanu. Takođe možete aktivno da kočite povlačenjem levog prekidača na volanu. 

Povezanost

Vrhunac u povezanom komforu. 

Nova Kona Electric ima najsavremeniju pametnu tehnologiju i vrhunske funkcije povezanosti poput

Bluelink® povezanih usluga koje vam dozvoljavaju da kontrolišete vaš auto pametnim telefonom ili vašim glasom. Petogodišnja besplatna pretplata na Hyundai LIVE Services je uključena sa 10.25“ velikim ekranom navigacionog sistema.

 

Novi 10.25" navigacioni ekran osetljiv na dodir.

Novi 10.25“ ekran osetljiv na dodir podržava Apple CarPlay® i Android Auto®, tako da možete da povežete vaš telefon i da imate sve funkcije telefona ispred vas na velikom ekranu.  

KRELL vrhunski sistem ozvučenja.

Ostanite onlajn u gradskoj vožnji ili pređite na oflajn dok ste off-road i pojačajte muziku do kraja. KRELL vrhunski sistem ozvučenja vam pruža zvezdane zvučne performanse, tako da možete da uživate u potpunosti.

E-call

Automatski poziva službe za hitne slučajeve ako ste imali nezgodu i ako su se aktivirali vazdušni jastuci. Ili pritisnite SOS dugme za pomoć u hitnim slučajevima u bilo koje vreme, 365 dana u godini.

Bežično punjenje.

Pogodno locirana podloga za bežično punjenje pruža brzo i lako punjenje mobilnog telefona za uređaje sa Qi omogućenom tehnologijom.

Bluelink® povezane usluge.

Bluelink® povezane usluge donose besprekornu povezanost direktno u novu Konu Electric sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i širokim rasponom funkcija kako bi vaša vožnja bila udobnija i prijatnija. Pored mnogih pametnih funkcija koje možete da kontrolišete sa aplikacijom Bluelink, besplatna petogodišnja pretplata na Hyundai LIVE Services je takođe uključena u navigacioni sistem.

 

Navigacija poslednje milje.

Sačuvajte sve onako kako volite. Sada možete da sačuvate infotejnment podešavanja, kao što su jezik, Bluetooth i navigaciona podešavanja.

Prošireno glasovno prepoznavanje.

Aktivirajte ili kontrolišite funkcije poput podešavanja klimatizacije, infotejnment kontrola i grejanja bočnih retrovizora, kao i grejanje volana preko glasovne komande.

Bluelink® aplikacija pametnog telefona.

Kontrolišite vaš auto iz ruke. Aplikacija Bluelink vas povezuje sa autom preko vašeg mobilnog telefona, tako da možete da uradite sve: od zaključavanja vrata i provere punjenja vaše baterije ili predzagrevanja vašeg vozila po hladnim danima... i mnogo toga još. Otkrijte više u nastavku ispod. 

Daljinska podešavanja klimatizacije.

Suviše je hladno napolju? Nema problema. Kona Electric vam dozvoljava da izaberete vreme u koje biste voleli da unapred zagrejete svoj auto, odledite prozore i aktivirate grejanje volana kad ste povezani na eksterni izvor napajanja, kao kod kuće u garaži. To je komforno i takođe čuva snagu baterije koja će biti potrebna kasnije da ugreje auto na putu.

Razdaljina sa preostalom snagom baterije (DTE).

Pre nego što krenete, proverite razdaljinu koju možete da pređete sa vašim Hyundai trenutnim punjenjem.  

Raspored punjenja.

Aplikacija Bluelink pruža pristup i kontrolu preko vašeg električnog Hyundai rasporeda punjenja.

Upravljajte rasporedom da biste osigurali najbolji životni vek baterije i strujnu stopu. I naravno, da je vaš auto potpuno napunjen kad budete spremni da krenete.

 

Ograničenja u punjenju.

Promenite podrazumevane postavke. Preuzmite potpunu kontrolu punjenja vašeg električnog Hyundai vozila. Vi odlučujete o ograničenjima za brzo i ukupno punjenje, ako vi to želite. 

Navigacija poslednje milje.

Završite navigaciju peške. Ako ste u rasponu od 200m do 2 km, možete preneti navigaciju iz auta na aplikaciju Bluelink. Sa proširenom realnošću, vaš telefon će vas odvesti tačno tamo gde želite da odete.

Destinacija poslata u auto.

Ako je vaša nova Kona opremljena navigacijom, možete da koristite aplikaciju Bluelink da pretražite destinacije dok ste van auta. Bluelink onda sinhronizuje rutu u vaš navigacioni sistem. Samo uđite i pritisnite kreni.  

Pronađi moj auto.

Zaboravili ste gde ste se parkirali? Samo otvorite Bluelink aplikaciju da biste videli trenutnu lokaciju vašeg auta, bilo gde na svetu.

Daljinsko zaključavanje&otključavanje vrata.

Zaboravili ste da zaključate vaš Hyundai? Ne brinite, vaš auto će vas obavestiti slanjem poruke na vaš pametan telefon. Zatim, nakon što unesete vaš PIN, možete da zaključate ili otključate vrata pomoću dugmeta na aplikaciji Bluelink.

Obaveštenje o alarmu.

Bluelink uvek pazi na vaš auto. Ako neko pokuša da provali u vašu potpuno novu Konu i kad vrata više nisu zaključana i otvorena su, na vaš pametni telefon će stići poruka. 

Informacije o stanju vašeg auta.

Da biste bili spokojniji, možete da izvršite kompletnu dijagnostičku proveru vozila pomoću aplikacije Bluelink. Izveštaj o vozilu može da pokaže informacije o pritisku u gumama, indikatoru kvara, vazdušnim jastucima, kočionom sistemu, itd.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.52MB Cenovnik KONA Electric Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Electric Facelift
PDF dokument | 0.12MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.