Sledeći nivo hibridnog stila.

Osvežena i redizajnirana, nova KONA Hibrid podiže nagrađivane izvajane linije i stilizovanu liniju svog prethodnika na viši nivo sa svežim dizajnerskim poboljšanjima koja su podržana najsavremenijom pametnom tehnologijom, poput funkcija vrhunske povezanosti i bezbednosti.  

Sledeći nivo hibridnog stila.

Izdvajamo.

Zahvaljujući inovativnom hibridnom pogonskom sklopu, nova KONA Hibrid kombinuje privlačan izgled sa izuzetnom efikasnošću u potrošnji goriva. Osvežena je novim dizajnerskim funkcijama i najsavremenijom pametnom tehnologijom poput vrhunskih naprednih pametnih sistema pomoći vozaču i intuitivnim funkcijama povezanosti, ovaj SUV vas sa stilom vozi dalje sa manje goriva.  

Dizajn.

Naglašena, progresivna dizajnerska poboljšanja daju novoj KONI Hibrid aerodinamičniji, atletski izgled, dok još uvek čuva svoj robusni jedinstveni izgled SUV-a.  

Odlična efikasnost u potrošnji goriva.

Niko nije rekao da smanjenje emisije treba da bude dosadno. Inovativni hibridni pogonski sklop pruža izuzetnu efikasnost u potrošnji goriva i uzbudljive performanse.  

SUV raznovrsnost.

Kompaktni SUV koji ne pravi kompromis sa prostranošću, jer nova KONA Hibrid ima prostora i za putnike i za prtljag sa povećanim kapacitetom prtljažnika.  

Šta je hibrid?

Nova KONA Hibrid je opremljena i benzinskim motorom i elektromotorom. Oni rade zajedno uz podršku moćne baterije da bi obezbedili odličnu efikasnost u potrošnji goriva i smanjenje emisije, besprekorno se prebacuje između konvencionalnog motora i elektromotora, ponekad upotrebljava i oba. I kao deo regenerativnog kočionog sistema, elektromotor takođe pomaže u usporavanju vozila dok se baterija dopunjava.  

Maksimalna snaga 141KS 

Maksimalni obrtni momenat 265 Nm 

Šta je hibrid?

Unapređena bezbednost.

Sad je dostupna sa proširenim asortimanom vrhunskih naprednih sistema pomoći vozaču, pružajući vama i vašim putnicima još više bezbednosti i spokoja.  

Vrhunska povezanost.

Bluelink® vam dozvoljava da kontrolišete vaš auto telefonom ili glasom. Hyundai LIVE Services pruža informacije o saobraćaju i parkiranju u realnom vremenu i mnogo, mnogo više.  

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom

Kao i sva druga Hyundai vozila, nova KONA Hibrid je proizvedena po najvišim mogućim standardima kvalteta. I mi podržavamo taj kvalitet sa 5 godina garancije i neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez brige o kolima. Pored toga, litijum-jonska polimerna baterija visokih performansi je zaštićena garancijom na 8 godina ili 160,000 km, šta god prvo nastupi. Uživajte u spokoju koju vam pruža najbolja garancija - standard.    

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom 

8 godina garancije na bateriju 

  5 godina garancije sa neograničenom kilometražom
Tehnologija motora otporna na budućnost.

Tehnologija motora otporna na budućnost.

Svi novoregistrovani Hyundai KONA modeli benzinskih motora u Evropi su u skladu sa standardom o emisiji Euro 6d. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cenovnik KONA Hybrid Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Hybrid Facelift
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.