Vrhunac u povezanom komforu.

Nova KONA Hibrid ima najsavremeniju pametnu tehnologiju poput preslikavanja mobilnog telefona i vrhunske funkcije povezanosti poput Bluelink® povezanih usluga koje vam dozvoljavaju da kontrolišete vaš auto pametnim telefonom ili vašim glasom. Petogodišnja besplatna pretplata na Hyundai LIVE Services je uključena sa 10.25“ velikim ekranom navigacionog sistema.  

Novi 10.25" navigacioni ekran osetljiv na dodir.

Novi 10.25“ ekran osetljiv na dodir podržava Apple CarPlay® i Android Auto®, tako da možete da povežete vaš telefon i da imate sve funkcije telefona ispred vas na velikom ekranu.   

Bežično punjenje.

Pogodno locirana podloga za bežično punjenje pruža brzo i lako punjenje mobilnog telefona za uređaje sa Qi omogućenom tehnologijom. 

E-call

Automatski poziva službe za hitne slučajeve ako ste imali nezgodu i ako su se aktivirali vazdušni jastuci. Ili pritisnite SOS dugme za pomoć u hitnim slučajevima u bilo koje vreme, 365 dana u godini.  

KRELL vrhunski sistem ozvučenja.

Ostanite onlajn u gradskoj vožnji ili pređite na oflajn dok ste off-road i pojačajte muziku do kraja. KRELL vrhunski sistem ozvučenja vam pruža zvezdane zvučne performanse, tako da možete da uživate u potpunosti.  

Bluelink® povezane usluge.

Kona Hibrid ima onlajn glasovno prepoznavanje i široki raspon funkcija kako bi vaša vožnja bila udobnija i prijatnija. Pored mnogih pametnih funkcija koje možete da kontrolišete sa aplikacijom Bluelink, besplatna petogodišnja pretplata na Hyundai LIVE Services je takođe uključena u navigacioni sistem.  

Personalizovan korisnički profil.

Sačuvajte sve onako kako volite. Sada možete da sačuvate infotejnment podešavanja, kao što su jezik, Bluetooth i navigaciona podešavanja.  

Prošireno glasovno prepoznavanje.

Aktivirajte ili kontrolišite funkcije poput podešavanja klimatizacije, infotejnment kontrola i grejanja bočnih retrovizora, kao i grejanje volana preko glasovne komande.  

Live informacije o ceni goriva.

Pronađite gorivo kad vam je potrebno brzo i po dobroj ceni. Servis o pokrivenosti benzinskim pumpama se neprekidno ažurira i pruža vam informacije o trenutnoj ceni goriva i informacije o lokaciji, samo pritisnite ekran da podesite izbor kao destinaciju.   

On & off: parkiranje na ulici.

Pronađite parking mesto brže i efikasnije se parkirajte bez stresa. Ova funkcija vam pomaže da pronađete i uporedite opcije za parkiranje u garaži, parkiralištima i na ulici.  

Vremenska prognoza.

Želite da znate kakvo vas vreme čeka na putuSa našom live uslugom o vremenskoj prognozi, možete uvek da nadgledate najnovije informacije o vremenu za vašu trenutnu lokaciju, destinaciju ili omiljene gradove.  

Upozorenje na radar.

Sveobuhvatna usluga sa upozorenjima i na fiksirane i na mobilne radare.* Tako da se možete fokusirati na bezbednu, samopouzdanu i opuštenu vožnju.  

Informacije o saobraćaju.

Stignite brže. Sa Hyundai informacijama o saobraćaju u realnom vremenu, dobićete najbolju rutu prema prevladavajućim uslovima, kao i najpreciznije procene vremena dolaska.    

Live Tačke interesovanja.

Traženje adrese, POI (tačke interesovanja) ili kombinovano obe informacije nikad nije bilo ovako lako. Zahvaljujući besplatnoj tekstualnoj pretrazi, možete uvek da pronađete mesto koje tražite.    

Bluelink® povezane usluge.

Bluelink® povezane usluge vam donose besprekornu povezanost direktno u potpuno novi Tucson sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i širokim rasponom funkcija koje vožnju čine prijatnijom i udobnijom. Pored mnogih pametnih funkcija koje možete da kontrolišete sa Bluelink aplikacijom, petogodišnja besplatna pretplata na Hyundai LIVE Services je takođe uključena u navigacioni sistem.

 

Navigacija poslednje milje.

Navigacija poslednje milje.

Možda ćete morati da parkirate vašu novu Konu Hibrid negde pre dolaska na destinaciju. Ako ste u rasponu od 200m do 2 km, možete preneti navigaciju iz auta na aplikaciju Bluelink. Sa proširenom realnošću, vaš telefon će vas odvesti tačno tamo gde želite da odete.  

POGODNOSTI

Uživajte u vrhunskim pogodnostima.

I kad smo kod pogodnosti, širok asortiman inovativnih estetskih i tehničkih rešenja je instaliran u novu KONU Hibrid da vam obezbedi najbolju udobnost i funkcionalnost, čak i putnicima na zadnjim sedištima. Ovo uključuje grejanje zadnjih sedišta i USB port na zadnjem sedištu.  

Grejanje i ventilacija sedišta.

Zimi greju, a leti hlade. Vozačevo i suvozačevo sedište su dostupni sa grejanjem i ventilacijom sedišta.  

Udobnost na zadnjim sedištima.

Putnici na zadnjim sedištima će ceniti grejanje sedišta, kao i pogodne USB portove na kojima mogu udobno napuniti svoje pametne telefone.  

Ambijentalno svetlo.

Nova tehnologija ambijentalnog osvetljenja osvetljava redizajniranu centralnu konzolu i prostor za noge, poboljšavajući elegantan karakter enterijera.  

Parkirna kočnica elektronskog tipa (EPB).

Elektronska parkirna kočnica se nalazi u centralnoj konzoli. Pogodna i laka za upotrebu, takođe oslobađa prostor u enterijeru.  

Zadnji monitor.

Uživajte u boljoj preglednosti kad parkirate i vozite. Pritiskom na dugme, zadnji monitor vam tačno prikazuje šta se dešava iza vas na centralnom ekranu osetljivom na dodir, čak i dok vozite.  

Head-up displej (HUD).

Sa impresivnom preglednošću naš head-up displej vam pomaže da ostanete bezbedni projektovanjem važnih informacija poput brzine, navigacionih komandi i upozorenja u visini vašeg pogleda.  

Komande na volanu.

Želite da preuzmete kontrolu? U Sport režimu možete da koristite komande postavljene na volanu da ručno prebacite brzine za više izazova.

Grejanje volana.

Neka vam ruke budu tople i po hladnom vremenu. Svideće vam se ova brza udobnost grejanja volana. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cenovnik KONA Hybrid Facelift
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Hybrid Facelift
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.