Krenite napred. Ostavite veliki utisak.

U životu male stvari prave veliku razliku. Kao i i10. Sa svojim unapređenim, izražajnim dizajnom i ogromnim izborom najsavremenije tehnologije, ovaj pametan moderan gradski auto vam pruža fleksibilnost da živite po svojim pravilima. 

Savršen za male prostore i velike momente.

Gradske ulice mogu biti ponekad tesne. Svideće vam se ovaj pametan gradski auto i njegova neočekivana lakoća upravljanja kada je u pitanju navigacija u uskim raskrsnicama i uvlačenje na uska parking mesta. Iako je dugačak je samo 3,67 metara, a širok 1,68 metara, i10 kombinuje kompaktni eksterijer sa prostranim enterijerom i fleksibilnošću da živite veličanstveno.

Dinamičan i moderan.

Sa svojim gracioznim linijama i izvajanim kontrastima unapređeni dizajn modela i10 skreće pažnju sportskim stavom, novim točkovima i uglađenim novim LED osvetljenjem.

Najsavremenija povezanost.

Uživajte u besprekornoj povezanosti sa novom potpuno digitalnom instrument tablom, sa ekranom od 8“ osetljivim na dodir, bežičnim Apple CarPlay™ i Android Auto™ i Bluelink® Connected Car Services.

Više bezbednosti i spokoja.

i10 ima jedan od najsveobuhvatnijih aktivnih bezbednosnih paketa tehnologije u svojoj klasi, uključujući i Hyundai Smart Sense, naše najsavremenije Napredne sisteme pomoći vozaču. 

Novi utisak upadljivog dizajna.

Sve uglađene linije i snažni kontrasti u dizajnu modela i10 momentalno privlače pažnju. Nova LED dnevna svetla s prednje strane su integrisana u crnu široku rešetku. Unapređen dizajn izvajanih prednjih svetala ostavlja naglašen sportski utisak. A unutar stilizovane kabine novo ambijentalno osvetljenje, nova digitalna instrument tabla i najsavremenija multimedijalna tehnologija će vas oduševiti svojom jednostavnošću i modernim izgledom.  

Novi utisak upadljivog dizajna.
Uživajte u besprekornom povezivanju.

Uživajte u besprekornom povezivanju.

Lako je ostati povezan sa ekranom od 8” i funkcijama kao što su Apple CarPlay i Android Auto.

Besprekorna aktivna bezbednosna tehnologija.

Besprekorna aktivna bezbednosna tehnologija.

U svojoj klasi i10 nudi jedan od nabesprekornijih aktivnih bezbednosnih paketa osmišljenih da vam pruže više bezbednosti i spokoja sa Hyundai Smart Sense našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču.

i10 N Line – Ostavite sportski utisak.

i10 N Line – Ostavite sportski utisak.

i10 N Line vam omogućava da zakoračite na sledeći nivo sa širokim spektrom ekskluzivnih dizajnerskih karakteristika i opcionim motorom od 100KS za sportsko iskustvo u vožnji.

5+2 godina garancije.

Kao i svaki Hyundai automobil i i10 je proizveden prema najvišim mogućim standardima kvaliteta. Mi podržavamo taj kvalitet sa 5+2 godina garancije, tako da možete da uživate u svemu što volite u životu bez ikakve brige o svom autu. Uživajte u dodatnom spokoju koji vam pruža standard, najbolja garancija u industriji.

5+2 godina garancije.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.3MB Cenovik i10 Facelift
PDF dokument | 0.43MB Cenovik i10 FL MY24
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.