Hyundai Smart Sense

Sa Hyundai Smart Sense, našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču, i10 pruža jedan od najsveobuhvatnijih paketa aktivne bezbednosne tehnologije u klasi kao deo standardne opreme. Paket je osmišljen da vam pruži više bezbednosti i spokoja. Multifunkcionalna kamera ima 6 različitih funkcija: Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA) Pomoć u radu dugih svetala (HBA), Sistem pomoći za ostanak u traci (LKAS), Upozorenje na budnost vozača (DAW) i Upozorenje na pametno ograničenje brzine (ISLW). Pomoć u praćenju trake (LFA) je sada takođe uključena.

Pomoć u radu dugih svetala (HBA).

Detektuje vozila koja vam dolaze u susret i vozila u istoj traci  i automatski prebacuje na oborena svetla. Kada više nema detektovanih vozila, sistem reaktivira duga svetla, čineći vaše vidno polje maksimalnim. 

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu.

Detektuje ako se zadnja vrata otvore ili zatvore pre pokretanja automobila, a zatim podseća vozača da proveri sedišta po izlasku iz vozila.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.3MB Cenovik i10 Facelift
PDF dokument | 0.43MB Cenovik i10 FL MY24
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.