N Line - izuzetan sportski duh.

Prebacite se na sledeći nivo sa privlačnim dizajnerskim elementima koji su uzeti direktno iz visokih performansi N serije. Pored raspona ekskluzivnih dizajnerskih karakteristika, i10 N Line takođe nudi vozačko iskustvo sa opciono moćnim motorom od 100 KS. 

N Line  - izuzetan sportski duh.

EKSTERIJER

Dinamičan i pouzdan. Iz svakog ugla.

Dovoljan je samo jedan pogled da vidite trkačke korene u modelu i10 N Line. Njegova poboljšanja u dizajnu eksterijera sadrže ekskluzivnu N rešetku i branike koji podsećaju na dinamičan izgled revolucionarnog modela i30N. Upečatljiva dijagonala LED Dnevnih svetala stvara snažan utisak i zajedno sa ekskluzivnim alu felnama od 16“ naglašava sportski izgled ovog modela. 

EKSTERIJER

N Line branik i rešetka.

Agresivno osmišljen prednji deo ima sportski branik i oblogu podvozja, kao i jedinstvenu N Line rešetku sa crvenim akcentima. 

Jedinstvena LED dnevna svetla.

Dijagonalna LED dnevna svetla (DRL) i redizajniran reflektor LED prednjih svetala stvaraju jak sportski efekat i danju i noću. 

Odvažan novi dizajn osvetljenja

Ažurirana kombinacija zadnjih svetala ima redizajniran izgled svetala za još dinamičniji izgled i bolju vidljivost.  

Personalizujte svoju savršenu verziju.

Personalizujte svoj lični poseban izgled izborom između 6 boja eksterijera i dvobojnog krova u crnoj boji.

Snaga izbora.

Enterijer

Uđite u potpuno nov sportski nivo.

Sedite u poboljšani kokpit modela i10 N Line i momentalno ćete osetiti njegovu povezanost s motosportom. Ekskluzivni N Line volan i menjač su poboljšani crvenim prstenovima otvora za ventilaciju vazduha koji su savršeno uklopljeni u crnu završnicu komandne table. Sportska sedišta nude više podrške za bolje performanse u vožnji. Redizajnirana su novom tkaninom sa tri crvene linije i sa dinamičnom novom šarom i štepom u crvenoj kontrastnoj boji.

Enterijer

N Line kožni volan.

N Line volan ima završnicu od perforirane kože sa crvenim kontrastnim šavovima i sportskim metalnim detaljima. 

Dinamični crveni akcenti.

Enterijer se takođe ističe dinamičnim crvenim prstenovima oko otvora ventilacije za vazduh i novom tkaninom sa tri crvene linije i šarom sa štepom u crvenoj kontrastnoj boji na sedištima.

Metalne sportske papučice.

Metalne sportske papučice povećavaju dinamično vozačko iskustvo. Imaju brušenu metalnu završnicu sa gumenim oblogoma otpornim na klizanje za bolju kontrolu tokom vožnje. 

Sportska N Line ručica menjača .

N Line menjač ima sportske metalne akcente, crvenu trkačku liniju i umetke od kože za bolje držanje i veći trkački osećaj. 

PERFORMANSE

Pojačajte vašu vožnju sa N Line performansama vožnje.

i10 N Line je dostupan sa ekskluzivnim 1-litarskim T-GDi 3-cilindričnim  motorom sa 100KS i 172Nm obrtnog momenta ili sa 1.2-litarskim Mpi 4-cilindričnim motorom sa 84KS i 118Nm obrtnog momenta. Oba motora su dostupna sa 5-stepenim ručnim menjačem. Pored toga, sportski 1-litarski T-GDi ima specijalno podešeno vešanje i upravljačke komponente za žustru dinamičnu vožnju i brži upravljački odgovor. 

1.0 T-GDi motor.

3-cilindrični T-GDi motor dostupan u i10 N Line pruža maksimalnu snagu od 74kW (100KS) pri 4,500 obrtaja u minuti. Potrošnja goriva (kombinovani ciklus testiranja) za Hyundai i10 N Line za 1-litarski T-GDi u l/100km je 5.4, a emisija CO2 (kombinovani ciklus testiranja) u g/km je 123 (WLTP). 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.43MB Cenovik i10 Facelift
PDF dokument | 0.31MB Cenovik i10 FL MY24
PDF dokument | 0.12MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.