Bezbednost, povezanost i performanse.

i10 pruža najbesprekornije pakete bezbednosti i povezanosti u klasi. On pravi velike preokret u shvatanju šta kompaktni gradski auto može da uradi. 

Bezbednost, povezanost i performanse.

Povezanost

Bluelink® Connectivity

Control your i10 from your smartphone - or with your voice. Bluelink Connected Car Services deliver seamless connectivity with online voice recognition and features to make your drive more convenient and enjoyable. A free 3-year subscription to Hyundai’s LIVE Services is included with the 8” navigation system, including 2 free OTA map & infotainment software updates per year.  Enjoy access to real-time traffic, weather and POI information - and even speed camera alerts where allowed by law.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® pruža besprekornu povezanost i pametne funkcije koje vašu vožnju čine udobnijom. 

Performanse

Efikasni pogonski sklopovi za grad i selo.

U zavisnosti od toga šta više volite možete da birate između dva benzinska motora: 1.0-litarski 3-cilindrični sa 67KS ili 1.2-litarski 4-cilindrični sa 84 KS. Oba motora su dostupna sa dva menjača. ECO Pack je takođe dostupan i uključuje podešeni prenosni odnos, četiri sedišta i točkove od 14 inča za optimizovanu efikasnost. 

Automatizovan ručni menjač.

Petostepeni automatizovani ručni menjač (AMT) vrši prenos brzina za vas, pružajući vam laku i opuštenu vožnju kao sa automatskim menjačem, ali sa još većom efikasnošću. To se postiže zahvaljujući njegovoj manjoj težini i smanjenom trenju u poređenju sa tradicionalnim automatskim menjačem. 

Automatizovan ručni menjač.

Bolja efikasnost u potrošnji goriva.

Uživajte u smanjenoj potrošnji goriva zahvaljujući  elektronski optimizovanim tačkama prenosa i visokoj mehaničkoj efikasnosti. Nema gubitka snage zbog neefikasnih prenosa. 

Više pogodnosti i udobnosti.

Udobno i lako. Rad sa kvačilom i menjačem se obavlja za vas automatski. Nema više muke sa neprekidnim radom na papučici kvačila i menjaču u saobraćaju.  

Vozite ga kako se vama sviđa.

Želite da sami preuzmete kontrolu i menjate brzine? Nema problema. Režim ručnog prenosa vam dozvoljava da izaberete vaš individualni stil vožnje, a da pri tom ne morate da radite s kvačilom. 

5- stepeni ručni menjač.

Ručni 5-stepeni menjač sa glatkim prenosom brzina je dizajniran za brzo i precizno menjanje stepena prenosa.

Više energije za bolju efikasnost u potrošnji goriva sa ERS-om.

Energy Regeneration System (ERS) (Sistem za regeneraciju energije) modela i10 skuplja kinetičku energiju stvorenu kretanjem unapred i njome pokreće vaš auto. Kada skinete nogu sa papučice gasa i vozite u brzini, sistem transformiše kinetičku energiju u električnu i čuva je u bateriji. Kada ubrzavate ERS koristi ovu struju da snabdeva električne sisteme, smanjujući opterećenje motora i povećavajući efikasnost u potrošnji goriva. 

Više energije za bolju efikasnost u potrošnji goriva sa ERS-om.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.32MB Cenovik i10 Facelift
PDF dokument | 0.33MB Cenovik i10 FL MY24
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.