Uživajte u fleksibilnosti da živite punim plućima.

Ovaj prostran i svestran kompaktni gradski auto se uklapa u sve što vaš užurbani život unese u njega. Bez obzira na to da li pakujete mnogo namirnica ili prtljag za beg vikendom, imaćete mnogo prtljažnog prostora i fleksibilnosti da živite punim plućima. Vi ćete takođe ceniti mnoge pametne pogodne funkcije i fleksibilan, prostran prtljažnik koji je jedan od najvećih u ovom segmentu. 

Fleksibilan prostran prtljažnik.

Jedan od najvećih prtljažnika u segmentu sa 252 litre je veoma prilagodljiv. Spustite zadnja sedišta koja se preklapaju jednom rukom da biste dobili 1050 litara prtljažnog prostora. 

4 ili 5 sedišta.

Iznenađujuće je prostran za auto ove veličine. i10 je dostupan sa četiri ili pet sedišta.

Bežično punjenje.

Podloga za bežično punjenje koja se nalazi u centralnoj konzoli vam dozvoljava da lako napunite kompatibilne Qi-omogućene pametne telefone bez upotrebe kablova.  

USB-C portovi napred i nazad.

Uživajte u brzom punjenju i univerzalnoj kompatibilnosti USB-C porta u prednjem i u zadnjem delu i10. U prednjem delu je takođe i USB-A port za podatke.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.3MB Cenovik i10 Facelift
PDF dokument | 0.43MB Cenovik i10 FL MY24
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.