Porodičan automobil, prepun energije.

Da bi se putovanje i nakon putovanja nastavilo, Santa Fe se isporučuje sa dizel motorima sa 6-stepenim ručnim ili 8-stepenim automatskim menjačem nudeći maksimalnu izdržljivost i efikasnost u potrošnji goriva.

Porodičan automobil, prepun energije.
2.2 CRDi

2.2 CRDi

Dizel motor

Maksimalna snaga od 200 KS pri 3.800 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni moment od 440 Nm pri 1.750-2.750 obrtaja u minuti.

2.0 CRDi

2.0 CRDi

Dizel motor

Maksimalna snaga od 185 KS pri 4.000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 400 Nm pri 1.750-2.750 obrtaja u minuti.

8-stepeni automatski menjač

8-stepeni automatski menjač

Automatski menjač je dostupan sa svim tipovima motora za lakšu i udobniju vožnju.

6-stepeni ručni menjač

6-stepeni ručni menjač

Ručni menjač čini vožnju zabavnijom, a ipak udobnom.

HTRAC

HTRAC

HTRAC je elektronski pogonski sistem na svim točkovima koji automatski detektuje brzinu vozila i uslove na putu kako bi kontrolisao kočenje između levih i desnih točkova i primenio aktivnu kontrolu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine radi održavanja stabilnosti dok vozite ili skrećete po klizavim putevima.

Režimi vožnje

Režimi vožnje

Boja instrument table se menja u skladu sa izabranim režimom vožnje (Comfort, ECO ili Sport).

Comfort režim pruža optimalan prenos obrtnog momenta za stabilnu vožnju, ECO režim daje prioritet ekonomičnosti u potrošnji goriva, dok Sport režim povećava performanse za dinamičnu vožnju. Tu je i Smart režim koji automatski prebacuje u druge režime na osnovu uslova na putu i stila vožnje.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.35MB Cenovnik Santa Fe
PDF dokument | 9.19MB Brošura Santa Fe

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.