Bezbednost najbolja u klasi i paket pomoći vozaču.

Sa najboljim u klasi sistemima napredne pomoći vozaču i aktivnim bezbednosnim paketom sa velikim asortimanom inovativnih funkcija, potpuno novi Tucson će vam pružiti još više spokoja. Opremljen je unapređenim sistemom od 7 vazdušnih jastuka, koji odlikuje centralni bočni vazdušni jastuk u prvom redu, jedinstvena funkcija u ovom segmentu. On sprečava da se putnici međusobno sudare i smanjuje na minimum rizik od ozbiljnih povreda.   

Bezbednost najbolja u klasi i paket pomoći vozaču.
Pomoć u vožnji na auto-putu (HDA)

Pomoć u vožnji na auto-putu (HDA)

Po prvi put potpuno novi Tucson je opremljen sistemom Pomoći u vožnji na auto-putu (HDA). Ova funkcija je kombinacija sistema Pomoći u praćenju trake i Navigacije zasnovane na Pametnom tempomatu. Sistem koristi senzore i podatke o mapi kako bi se omogućilo bezbedno upravljanje, kao i automatski prilagođava brzinu predstojećim krivinama ili prepoznaje ograničenja brzine. Posebno dugme na volanu vam dozvoljava da aktivirate HDA jednim dodirom.  

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara sa funkcijom skretanja na raskrsnici (FCA JX)

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara sa funkcijom skretanja na raskrsnici (FCA JX)

FCA sistem automatski koči kada detektuje iznenadno kočenje vozila ispred ili kad detektuje pešaka ili biciklistu na vašem putu.

Pomoć u obaranju dugih svetala (HBA).

Pomoć u obaranju dugih svetala (HBA).

Detektuje vozila koja vam dolaze u susret i vozila u istoj traci i automatski prebacuje na oborena svetla. Kada više nema detektovanih vozila, ponovo aktivira duga svetla, maksimalno povećavajući vaš raspon vidljivosti.   

Poboljšana bezbednost sa 7 vazdušnih jastuka.

Sadrži poboljšani sistem od 7 vazdušnih jastuka, uključujući i centralni bočni vazdušni jastuk u prvom redu, koji je jedinstven u ovom segmentu.  

Poboljšana bezbednost sa 7 vazdušnih jastuka.

Navigacija zasnovana na pametnom tempomatu (SCC).

Više bezbednosti i manje stresa. Održava podešenu razdaljinu od vozila ispred i takođe kontroliše brzinu za predstojeće krivine, što je deo Pomoći u vožnji na auto-putu (HDA). 

Monitor za prikaz mrtvog ugla (BVM).

Sad možete videti prikaze prostora sa zadnje leve i desne strane potpuno novog Tucsona na ekranu digitalne instrument table. Kamere su aktivirane upotrebom indikatora skretanja tokom promene trake.  

Pomoć u praćenju trake (LFA).

Potpuno novi Tucson ima Pomoć u praćenju trake (LFA). Kad je aktivirana zadržava auto u sredini njegove trake pri brzinama između 0 i 180 km/h na auto-putu i gradskim ulicama. 

Dodatno pazi na bezbednost vaše dece.

Potpuno novi Tucson je poboljšan vrhunskim asortimanom napredne pametne tehnologije koja omogućava da vi i vaša porodica ostanete bezbedni i da maksimalno iskoristite svako putovanje. Uključili smo nekoliko funkcija koje dodatno paze na vaše mališane. 

Upozorenje na bezbedan izlazak iz vozila.

Ova pametna funkcija vam pomaže da izbegnete nezgode kad izlazite iz auta, detektovanjem vozila koja vam se približavaju sa zadnje strane i prikazivanjem upozorenja na instrument tabli i spoljnim retrovizorima, kao i oglašavanjem zvučnog upozorenja.  

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu.

Ultrazvučni senzori detektuju pokrete putnika, omogućavajući da vozač bude obavešten ako deca ili kućni ljubimci slučajno ostanu u autu. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON hybrid
PDF dokument | 2.15MB Brošura novi TUCSON
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON benzin
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON dizel

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.