Najširi spektar elektrificiranih pogonskih sklopova.

Razvijen da smanji emisiju i ujedno da pruži zabavnu vožnju, potpuno novi Tucson nudi najširi raspon električnih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila. Možete izabrati između benzinskih i dizel verzija, potpuni hibrid ili plug-in hibrid. Konvencionalne benzinske i dizel opcije su takođe dostupne.   

Najširi spektar elektrificiranih pogonskih sklopova.

Hibrid.

Efikasnost elektrifikacije. Hibrid se pokreće novim 1.6-litarskim T-GDi Smartstream benzinskim motorom i 44.2 kW elektromotorom, sa 1.49 kWh litijum-jonskom polimernom baterijom za kombinovani ukupan izlaz od 230 KS. 

Plug-in hibrid.

Električan kada vi to želite. Benzinac kada vam je to potrebno. Plug-in hibridna verzija potpuno novog Tucsona sa 1.6-litarskim T-GDi motorom će takođe biti dostupna. 

1.6 T-GDi 150 KS

1.6 T-GDi 150 KS

Smartstream benzinski motor.  

1.6 T-GDi Smartstream benzinski motor je dostupan sa 150 KS, 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom na 4 ili na 2 točka. Opremljen je Hyundaijevom jedinstvenom tehnologijom Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD), koja optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly.  

1.6 T-GDi 180 KS

1.6 T-GDi 180 KS

Sportski benzinac.  

Ako ste zainteresovani za sportski pogonski sklop, unapređeni 1.6-litarski T-GDi benzinski motor vam donosi 180 KS. Dostupan je sa glatkim prenosom 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (7DCT) sa pogonom na dva i četiri točka.

1.6 CRDi 115 KS

1.6 CRDi 115 KS

Smartstream dizel motor.  

1.6-litarski Smartstream dizel motor će biti dostupan sa 115 KS i 6-stepenim ručnim menjačem sa pogonom na dva točka.  

1.6 CRDi 136 KS

1.6 CRDi 136 KS

Sportski dizel.  

136 KS 1.6-litarski CRDi motor je opremljen 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) i možete izabrati varijantu sa pogonom na dva ili na četiri točka.  

Više performansi. Manje emisije. CVVD tehnologija motora.

Hyundai je razvio prvu na svetu tehnologiju Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD). Ona optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly. Tehnologija kontrole ventila reguliše trajanje otvaranja i zatvaranja ventila u skladu sa uslovima vožnje.   

Više performansi. Manje emisije. CVVD tehnologija motora.

HTRAC™ Sistem pogona na svim točkovima.

Loše vreme? Oštre krivine? Nema problema. Inovativni HTRAC™ sistem pogona na svim točkovima pruža optimalno upravljanje i optimalne performanse skretanja. 

Elektronski kontrolisano oslanjanje (ECS).

Uživajte u boljem upravljanju. Kontrolom sile prigušenja na svakom točku ponaosob, ECS smanjuje kotrljanje, visinu i vertikalno kretanje kako bi se poboljšala vožnja i upravljanje.  

Pogoni vožnje.

Izaberite pogon vožnje koji odgovara vašem raspoloženju! Izaberite Normal, Eco ili Sport. Svaki pogon isporučuje različito ubrzanje, tačke prenosa i efikasnost u potrošnji goriva.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON hybrid
PDF dokument | 2.15MB Brošura novi TUCSON
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON benzin
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON dizel

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.