Dovoljno prostora

Prostrani prtljažnik od 361l sa dodatnim prostorom i zadnjim sedištima razdeljenim u odnosu 60:40, zahvaljujući kojima se nakon obaranja prtljažnik može proširiti do 1143l. Kona Hybrid je dizajnirana za lako korišćenje sa visinom podizanja prtljažnika od 695 mm i velikom širinom otvora od 1002 mm.

Dovoljno prostora

Poveži se, slušaj i vozi

Osnovana 1980.godine, kompanija Krell je jedan od najvećih američkih proizvođača audio opreme. Premium i Premium SE imaju Krell muzički sistem sa 8 zvučnika, eksternim pojačalom i subwoofer-om. Povezivanje je standard kod Kona Hybrid vozilla. Odjednom se mogu povezati dva Bluetooth® uređaja za strimovanje muzike, pored za celu klasu standardnih Apple CarPlay™ i Android Auto™.
Apple CarPlay™ je registrovani zaštitni znak kompanije Apple Inc. Android Auto™ je registrovani zaštitni znak kompanije Google Inc.
Fotografije su registrovani zaštitni znak kompanije Google Inc. Slike ispod uzete su sa Premium SE modela.

Premium Muzički sistem KRELL

Apple CarPlay™ i Android Auto™

Tehnologija

Tehnologija

Napredna tehnologija

Kona Hybrid je na vodećem mestu u integrisanoj automobilskoj tehnologiji. Odabrani modeli koriste najnoviju tehnologiju visoke rezolucije ekrana osetljivih na dodir, head-up ekrana i povezivanja telefona.

Head-up ekran (HUD)

Head-up ekran (HUD) je karakterističan za Premium SE model. Na njemu se, u vidokrugu vozača, prikazuju osnovni podaci o vožnji, uključujući brzinu i pravac, tako da vozač može ostati koncentrisan na put ispred sebe.

Ekran osetljiv na dodir

Ekran osetljiv na dodir od 7”dostupan je kod SE modela, ima audio ekran i kameru koja snima zadnji deo, za manevrisanje u nezgodnom prostoru. Premium i Premium SE su pojačani širokim ekranom od 10.25” i 3D navigacijom, podeljenim funkcijama i mogućnošću podešavanja početnog ekrana.

Bežično punjenje telefona

Postavljeno na centralnoj konzoli Premium i Premium SE modela, bežično postolje (Qi standard) omogućava lako punjenje kompatibilnog i Qi-opremljenog pametnog telefona bez kablova.

Digitalna instrument tabla

Optimalno postavljen i pregledan LCD ekran od 4.2” LCD kod Premium SE modela prikazuje važne informacije uključujući status aktivnih bezbednosnih poruka, preostali domet, navigaciju i potrošnju energije u hibridnom pogonu.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.42MB Cenovnik KONA Hybrid
PDF dokument | 4.84MB Brošura KONA Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.