i10 N Line

Poverenje u moćne detalje

Skroluj dole
N Line – Sportska pojava

N Line – Sportska pojava

Pređite na viši nivo uz privlačne elemente dizajna preuzetih pravo iz sportske N serije visokih performansi. Uz niz ekskluzivnih karakteristika dizajna, potpuno novi i10 N Line nudi sportsko iskustvo vožnje uz izbor snažnog motora od 100 KS.

Eksterijer
Dinamičan i samopouzdan.
Iz svakog ugla.

Jedan pogled je dovoljan da biste shvatili sportske osnove novog i10 N Line.

Unapređeni spoljašnji dizajn uključuje redizajniranu rešetku i branike, što mu daje dinamičan izgled koji podseća na revolucionarni i30 N.

Ekskluzivne aluminijumske felne od 16 inča i LED dnevna svetla ističu prepoznatljiv dizajn, naglašavajući sportski izgled automobila.

Enterijer
Pređite na potpuno novi, sportski nivo.

Kada sednete u usavršeni kokpit potpuno novog i10 N Line i odmah osetite da ovaj model dolazi iz auto sporta. Ekskluzivni N Line volan i menjač poboljšani su crvenim ventilacionim prstenovima na crnoj kontrolnoj tabli. Sportska sedišta dodatno podržavaju vožnju visokih performansi.

Performanse
Ekskluzivni 1.0 T-GDi motor za uživanje u performansama vožnje

PerformanseEkskluzivni 1.0 T-GDi motor za uživanje u performansama vožnje

Potpuno novi i10 N Line dostupan sa ekskluzivnim 1,0-litarskim T-GDi 3-cilindričnim motorom od 100 KS i sa 172 Nm obrtnog momenta. Uz to 1,2-litarski MPi 4-cilindrični motor sa 84 KS i obrtnim momentom od 118 Nm. Oba motora su dostupna uz ručni menjač sa pet brzina.

Hyundai obilazak

Predstavljamo i10 N Line

Hyundai obilazak

Galerija

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.22MB Cenovnik i10 N Line
PDF dokument | 0.12MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.