Nastavak akcije "Superheroji na putu"

Hyundai Srbija nastavlja akciju posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom “Superheroji na putu”

Pozivamo Vas da posetite Hyundai centar na Novom Beogradu, i podržite akciju prikupljanja sredstava za Osnovnu školu Miodrag Matić. Osnovna škola Miodrag Matić, jedina je škola za decu sa cerebralnom paralizom u Srbiji. Škola vrši prevoz dece od kuće do škole i nazad. U želji da im bar malo olakša njihov zahtevan posao,Hyundai Srbija je organizovala prikupljanje sredstava, donacija, koje će trajati do sredine novembra ove godine. Akciju možete podržati tako što ćete se priključiti test vožnjama koje će organizovati Hyundai Srbija. Osim toga, možete se priključiti i ličnim prilozima. Radno vreme Hyundai centra na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića 7V je radnim danom od 9h do 20h, subotom od 9h do 15h.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i tako podržati našu akciju.

Akcije u svrhu povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta, već devet godina organizuje Hyundai Srbija, uz podršku Regionalne centrale Hyundai Motor Company.

Na javnim časovima u toku aprila, učestvovali su učenici osnovnih škola, kao i veliki broj posetilaca tržnih centara u kojima su javni časovi bili organizovani. Deca su učila kroz igru i likovno izražavanje, od saobraćajca i njegovih pomoćnika, rešavanje  zadatih saobraćajnih situacija, bezbedan prelaz preko raskrsnice i poznavanje saobraćajne signalizacije. Roditelji su zajedno sa svojim mališanima prošli obuku pravilne upotrebe dečijeg sedišta, od strane instruktora Atlasa. Na izložbi likovnih radova nastalih u toku javnih časova, izloženi su najuspešniji likovni  radovi,u dečijoj galeriji Eureka, od kojih su najbolji  nagrađeni.

Akciju ”Superheroji na putu” podržali su predstavnici onovnih škola Radoje Domanović, Branislav Nušić i Svetozar Miletić, čiji su učenici učestvovali u edukacijama, kao i gospođa Marina Cikuša, defektolog škole Miodrag Matić, vođa tima za podršku učenicima.  

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.