Hyundai Motor najavljuje model SEVEN, potpuno električni SUV koncept
  • Koncept SEVEN predstavlja dizajnerske i tehnološke inovacije kompanije HYUNDAI MOTOR kod potpuno električnih SUV vozila koji nam ubrzo dolaze

  • Nova SUV klasifikacija optimizovana za namenska BEV vozila kombinovana sa novom arhitekturom enterijera budi vrhunsko salonsko iskustvo

  • Hyundai debituje sa konceptom SEVEN tokom konferencije za štampu AutoMobility LA u 9:55 pre podne, 17. novembra (Vremenska zona Pacifika)

SEUL/FOUNTAIN VALLEY, Kalifornija, 4. novembar 2021. - Kompanija Hyundai Motor je danas otkrila fotografije elegantnog i prostranog modela SEVEN, potpuno električnog SUV koncepta, koji će biti potpuno predstavljen na  AutoMobility LA kasnije ovog meseca.

SEVEN predstavlja buduće dizajnerske i tehnološke inovacije kompanije Hyundai Motor u eri električne mobilnosti i aludira na novi SUV model koji pristiže u porodicu IONIQ, brend namenskih električnih vozila na bateriju (BEV).

Fotografije otkrivaju formu koja prati dizajnersku funkciju i koja se usuđuje da odstupi od tradicija ere motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Arhitektura osvetljenja modela SEVEN je definisana Parametarskim Pikselima, jedinstvenim dizajnerskim identitetom brenda IONIQ koji povezuje analogne sa digitalnim emocijama.

Enterijer modela SEVEN nagoveštava vrhunski personalizovani salonski ambijent, produbljujući inovaciju prostora koju je Hyundai Motor prikazao u modelu IONIQ 5. Enterijer ukrašen održivim materijalima nudi prefinjeno ekološki prihvatljivo iskustvo mobilnosti koje reflektuje uzbudljivo promenljiv život njegovih kupaca.

Hyundai Motor će debitovati sa modelom SEVEN tokom konferencije za štampu AutoMobility LA u 9:55 pre podne 17. novembra (Vremenska zona Pacifika). Novinari mogu da prisustvuju konferenciji posetom štanda kompanije Hyundai u LA Kongresnom centru ili da je prate digitalnim putem. Fotografije modela SEVEN će ostati izložene od 19. do 28. novembra za širu javnost.

 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.