Potpuno novi Hyundai i10 osvojio naziv „Value champion 2020" od strane Auto Bild-a i Schvacke-a

Potpuno novi Hyundai i10 osvojio nagradu “Value champion 2020“u A-segmentu

• Naziv ukazuje na to da je potpuno novi i10 među automobilima sa najstabilnijom vrednošću na nemačkom tržištu

• Najnovija generacija i10 dostupna je u Evropi od početka februara, u Srbiji se očekuje lansiranje modela polovinom ove godine.

Beograd 03.04.2020. - Manje od dva meseca nakon lansiranja na tržište, novi Hyundai i10 već je dobio prestižnu nagradu. Nemački magazin Auto Bild i nezavisni posmatrač tržišta Schvacke GmbH dodelili su novom Hyundai modelu i10 naziv „Value champion 2020“ („Šampion vrednosti 2020”) u klasi malih gradskih automobila.

Sa predviđenom rezidualnom vrednošću od 61,34 procenta posle četiri godine pri godišnjoj kilometraži od 11 000 kilometara, poslednja generacija i10 prevladala je nad konkurentima. Uz ovu visoko rangiranu preostalu vrednost, potpuno novi Hyundai i10 je takođe jedno od vozila sa najkonkurentnijom cenom na tržištu.

„Posebno nas raduje što je naš novi model dobio ovo posebno priznanje od samog starta. To dokazuje da je naša posvećenost segmentu malih automobila dobra odluka i da smo Hyundai i10 razvili predviđajući očekivanja. Atraktivan dizajn i vrhunske karakteristike bezbednosti i povezivanje uređaja, zadovoljavaju ukus i zahteve naših kupaca. Uveren sam da će novi i10 još dugo pružati veliko zadovoljstvo i vrednost našim kupcima", rekao je Jurgen Keller , Generalni direktor Hyundai Motor Germany.

Priznanje “Value champion 2020“ dodeljuje se za ispunjenje brojnih kriterijuma.

Auto Bild i Schvacke ovu nagradu dodeljuju vozilima sa konstantnom rezidualnom vrednošću već sedamnaest godina. Na stotine pojedinačnih podataka uzeti su u obzir prilikom evaluacije. Oni uključuju i spoljne faktore kao što su opšti ekonomski razvoj, nove zakonske zahteve i trendove kupaca. Takođe se vrednuju operativni troškovi, koncept proizvoda, dizajn, asortiman opreme i cena. Uz to se uzimaju u obzir i kvalitet proizvoda, očekivani ukupan broj proizvedenih jedinica, popusti koje nudi proizvođač i predstojeće promene modela.

Vozila sa niskom amortizacijom, kao što je novi Hyundai i10, i dalje su u velikoj potražnji čak i sa porastom starosti i postižu veće cene na tržištu polovnih automobila. U slučaju Hyundai-a, tome doprinosi i jedinstvena petogodišnja garancija proizvođača bez ograničenja broja pređenih kilometara koja važi u celoj Evropi.

U potpuno novom modelu Hyundai i10, high-tech sistemi bezbednosti i mogućnost povezivanja uređaja postavili su visok standard u A segmentu.

Potpuno novi Hyundai i10 postavlja novi standard među modelima u A segmentu u pogledu karakteristika vozila. Donosi mnoštvo novih funkcija koje su se do sada najčešće viđale samo u višim segmentima vozila. Tako čak i početna verzija novog Hyundai i10 dolazi u standardnoj opremi sa najvažnijim sistemima bezbednosti i pomoći vozaču, kao što su pomoć kod izbegavanja čeonog sudara u vožnji (FCA), pomoć pri zadržavanju trake (LKA), upozorenje na pažnju vozača (DAW) i hidraulična pomoć pri kočenju (HBA). Pored toga, zajedno sa 8-inčnim navigacijskim sistemom, sistemi povezivanja omogućavaju vozaču da se poveže sa sistemom za zabavu u vozilu putem aplikacije Android Auto i Apple CarPlay.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.