Hyundai je osvojio najviše nagrada prema U.S. News 2022 Best Cars for the Money

25. januar 2022. - Hyundai je pobedio u pet kategorija prema U.S. News and World Report 2022 Best Cars for the Money Awards, odnosno osvojio je najviše nagrada u više kategorija od bilo kog drugog automobilskog brenda. U ukupno11 kategorija, nagrađeni su automobili i SUV vozila koji predstavljaju najbolju kombinaciju dugoročne vrednosti i odličnih iskustava vlasnika. Rezultati su zasnovani na podacima o bezbednosti i pouzdanosti, kao i na kolektivnom mišljenju automobilske štampe. Proces selekcije uključuje poređenje cene i podataka o ukupnim troškovima vlasništva za 5 godina: https://cars.usnews.com/cars-money.

Pet Hyundai modela je pobedilo u sledećim kategorijama:

  1. 2022 Hyundai Santa Fe - Najbolji SUV sa dva reda sedišta
  2. 2022 Hyundai Tucson - Najbolji kompaktni SUV
  3. 2022 Hyundai Elantra Hybrid - Najbolji hibrid i električni automobil
  4. 2022 Hyundai Tucson Hybrid - Najbolji hibrid i električni SUV
  5. 2022 Hyundai Kona - Najbolji subkompaktni SUV

“Velika nam je čast da osvojimo više nagrada od bilo kog drugog automobilskog brenda na 2022 U.S. News Best Cars for the Money,” izjavio je Olabisi Boyle, potpredsednik za planiranje proizvoda i strategije mobilnosti u Hyundai Motor North America. “Hyundai Santa Fe, Tucson, Elantra Hybrid, Tucson Hybrid i Kona su samo neki od vrhunskih proizvoda koje nudimo i drago nam je da U.S. News prepoznaje njihovu sveukupnu vrednost.”

“Kupovina novog automobila je velika odluka i pronalaženje dobrog automobila zahteva mnogo više od niske cene,” rekao je Jim Sharifi, glavni urednik U.S. News Best Cars. “Nagrada Best Cars for the Money  predstavlja veliku vrednost u zastupništvu i u vlasništvu. Ova vozila takođe pružaju sjajno iskustvo vlasnicima svojom udobnošću, karakteristikama i performansama, a to će kupci izuzetno ceniti.”

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.