Hyundai Motor Company najavljuje i30 N Project C limited – edition!

Hyundai Motor Company je, 20. avgusta 2019. godine, nezvanično predstavio i30 N Project C limited - edition, ograničenu seriju nagrađivanog modela i30 N 275 KS, prekrivenog kamuflažom. Zvanično predstavljanje je ostavljeno za Frankfurt Motor Show (IAA) u septembru. Serija će biti limitirana na 600 jedinica, koje će biti dostupne isključivo na Evropskom tržištu krajem ove godine.

Novi model, osim što je vizuelno unapređen, sadrži poboljšano dinamičko prijanjanje za što bolji doživaljaj tokom vožnje. Pored toga, poseduje jedinstvene karakteristike, kao što su karbonski plastificirani materijali, koji ga čine znatno lakšim od klasičnog i30 N i 19” naplatke, inspirisane motorsportom. Ograničena serija inspirisana je visoko performansnim modelima, koji predstavljaju razvojni pravac pri kreiranju noviteta u Hyundai Namyang R&D centru.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.