Hyundai Motor Company predstavlja novi EV koncept 『45』!

Hyundai Motor Company će predstaviti novi EV koncept automobila『45』na Frankfurt Motor Show (IAA) u septembru ove godine. Koncept koji je inspirisan osvrtom na prvi model brenda iz sedamdesetih godina potpuno je električan, a kao takav predstavlja simboličnu prekretnicu za budući Hyundai EV dizajn automobila.

Novim konceptom je oživljen “ forward - driven “ dizajn, dok se istražuje evolucija “  Sensuous Sportiness “. “ Senzuous “ predstavlja pojačan emotivni doživljaj, koji klijent može da oseti dok uživa u dizajnu vozila. “ Sportiness “ je rešenost da se taj doživljaj implementira kroz inovativna rešanja za povećanje mobilnosti vozila. Hyunda radi na tome da u budućnosti klijentima ponudi inovacije u estetskom, tehnološkom i integraciju lifestyle aplikacija, kako bi ilustrovao “ Style Set Free “.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.