Hyundai Motor Group je najviše rangirana automobilska grupacija prema istraživanju J.D. Power "2020 U.S. Initial Quality Study"

Hyundai Motor Group osvaja najveći broj priznanja za čak sedam modela sva tri brenda grupacije, prema J.D. Power istraživanju pod nazivom “2020 U.S. Initial Quality Study 2020” (IQS)

● Pobednici u svojim segmentima su Hyundai Tucson i Veloster.

29 Jun 2020 - Hyundai Motor Group osvaja najveći broj priznanja, prema J.D. Power istraživanju, pod nazivom “2020 U.S. Initial Quality Study 2020” (IQS) za ukupno sedam modela u okviru tri brenda grupacije (Hyundai, Kia i Genesis) koji postaju najviše rangirani u svojim segmentima.

J. D. Power je proglasio Hyundai Tucson za najbolji kompaktni SUV inicijelnog kvaliteta, dok je Hyundai Veloster takođe osvojio najbolji rezultat u segmentu kompaktnih sportskih automobila. Pored toga, Hyundai Accent i Elantra su u drugom segmentu osvojili drugo mesto, dok je Santa Fe osvojio treće mesto u svojoj kategoriji. Genesis je četiri godine zaredom vodio u premijum segmentu kao prvoplasirani brend. Model G70 je drugi put zaredom najbolji kompaktni premium automobil.

“Američka inicijalna studija kvaliteta 2020.” zasniva se na odgovorima koje je na postavljena pitanja dalo 87.282 korisnika novih vozila, proizvedenih modelne godine 2020. Ispitanici su popunili upitnik za izradu studije, nakon 90 dana vlasništva vozila. Ova studija, koja proizvođačima pruža informacije za lakše prepoznavanje problema i unapređenje proizvoda, sprovedena je od februara do maja 2020. godine. Poslednja studija je redizajnirana, i zasniva se na 223 upitnika koji pokrivaju devet kategorija: sistem za informaciju i zabavu (infotainment); funkcije, kontrole i displej; eksterijer; pomoć u vožnji (novi upitnik za 2020. godinu); unutrašnjost; pogonski sklop; sedišta; vozačko iskustvo; klima.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.