Hyundai Motor IONIQ 6 predstavljen na skici koncepta

  • Skica koncepta dizajna pruža uvid u aerodinamično oblikovanu siluetu za novu eru EV

  • Jedinstveni i vanvremenski dizajn IONIQ 6 biće u celini predstavljen kasnije ovog meseca​



SEUL, 21. jun 2022. - Kompanija Hyundai Motor danas je obelodanila skicu koncepta dizajna svog dugo očekivanog IONIQ 6, drugog modela u Hyundai IONIQ liniji potpuno električnih vozila. Skica koncepta prikazuje jedinstvenu i aerodinamičnu siluetu IONIQ 6. Inspirisan kompanijinim Prophecy konceptom EV, IONIQ 6 će biti predstavljen kao elektrifikovani streamliner sa čistim, jednostavnim linijama i sasvim aerodinamičnom formom. Tipologija modernog dizajna vidljiva na skici odražava posvećenost Hyundai dizajnera zadovoljenju i estetske i funkcionalne potrebe kupaca u eri električne mobilnosti.

IONIQ 6 koristi prednosti Hyundai Motor Group Električne globalne modularne platforme (Electric Global Modular Platform - E-GMP) da bi obezbedio produženo međuosovinsko rastojanje i optimizovan dizajn enterijera.

​U narednim danima, dodatne IONIQ 6 teaser slike biće otkrivene na Hyundaijevim zvaničnim kanalima društvenih medija i stranici kampanje IONIQ 6. (https://IONIQ6.hyundai.com). Hyundai Motor će u celini predstaviti i spoljašnji i unutrašnji dizajn svog novog elektrifikovanog streamlinera kasnije ovog meseca.



Hyundai Motor IONIQ 6 predstavljen na skici koncepta

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.