Hyundai Motor objavio teaser fotografije novog crossovera Bayon

 

  • Hyundai Motor otkriva detalje dizajna novog modela Bayon
  • Potpuno novi subkompaktni crossover Bayon, predstavlja početni SUV model u B segmentu.
  • Slike najavljuju snažne i jedinstvene dizajnerske karakteristike
  • Bayon prati Hyundai-ev identitet dizajna pod nazivom „Sensuous Sportiness“, kombinujući emocije sa inovativnim rešenjima u dizajnu

20. januara 2021. - Hyundai Motor je objavio nove slike svog potpuno novog SUV crossover-a u B-segmentu, pod nazivom Bayon. Serija slika pri slabom osvetljenju otkriva širok i povezan dizajn čistog, visokotehnološkog izgleda.

Pored toga, kompanija je potvrdila da će Bayon biti najnoviji model koji uključuje „Sensuous Sportiness“ dizajn kombinujući emocije sa inovativnim dizajnerskim rešenjima.

Spreda, traka za usis vazduha koja se proteže preko celog prednjeg dela vozila i široki, uski DRL-ovi daju utisak širine. Široka prednja maska se otvara pri dnu, odražavajući čvrst stav. Prednja svetla su odvojena od DRL-a, stvarajući jedinstvenu svetlosnu arhitekturu za prepoznatljiv izgled.

Na zadnjem delu vozila nalaze se kočiona svetla u obliku strelice povezana tankom crvenom linijom. Pozicionirana sa strane razmaknuto, ova svetla pojačavaju vizuelni utisak širine, čineći dizajn zadnjeg dela vozila još istaknutijim. Bayon će biti dostupan u Evropi u prvoj polovini 2021. Više informacija biće otkriveno u narednim nedeljama.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.