Hyundai Motor slavi rekordan broj nagrada osvojenih u Evropi u 2021. godini
  • ​Hyundai Motor dobio je rekordan broj nagrada u 2021. godini sa više od 110 priznanja širom Evrope
  • Kompanija je osvojila 10 nagrada “Car of the Year” za modele u Evropi, uključujući IONIQ 5 i TUCSON, a nagrađena je sa dodatnom 51 nagradom “Car of the Year” u nizu svojih potkategorija
  • Hyundai je takođe dobio i prestižnu nagradu “Manufacturer of the Year” na poslednjoj dodeli nagrada Top Gear Awards

IONIQ 5 je takođe dobio nagrade koje se odnose na specifične ciljne grupe. U Belgiji, u kategoriji “Electric Large” je nagrađen titulom “AutoGids najbolji automobil u 2021.” (“AutoGids’ Best Car Award 2021”). U oblasti dizajna, Hyundai-ev potpuno električni CUV srednje veličine je osvojio brojne nagrade, uključujući Zlatnu nagradu (Gold Award) u kategoriji Automobili i transport na dodeli nagrada 2021 International Design Excellence Awards. U međuvremenu, IONIQ 5 je takođe nagrađen za svoju tehnološku stručnost i osvojio je nagradu “Automobilska inovacija godine”  (“Motoring Innovation of the Year”) na dodeli nagrada  2021 News UK Motor Awards. Pored toga, Hyundai-ev vodeći model automobila je nagrađen kao porodični automobil i imenovan je za “Najbolji električni automobil” (“Best Family Electric Car”) na dodeli nagrada 2022 Carbuyer Best Car Awards.

Najveće počasti za kompaniju Hyundai na dodeli nagrada Top Gear Awards

Hyundai je na poslednjoj dodeli nagrada Top Gear Awards dobio dva najviša priznanja. i20N je imenovan za sveukupni “Automobil godine” (“Car of the Year”) i tako je nadmašio automobile najpoznatijih svetskih brendova.  U međuvremenu, Hyundai Motor je osvojio nagradu “Proizvođač godine” (“Manufacturer of the Year”) magazina Top Gear, kao priznanje za svoju liniju vodećih modela u klasi.

Povrh toga, kompanija je dobila najvišu ocenu za reputaciju brenda u Velikoj Britaniji prema Izveštaju o reputaciji automobila za 2021. godinu.

Hyundai je dobio mnoštvo nagrada za dizajn

Poslednjih godina Hyundai je nagrađivan za futuristički izgled svojih modela, među kojima je mnogo modela razvijenih pod dizajnerskim identitetom brenda “Sensuous Sportiness”, koji kombinuje emocionalnu vrednost sa inovativnim rešenjima.

U 2021., kompanija je dobila 38 nagrada za dizajn u Evropi. IONIQ 5 je bio još jedan veliki dobitnik u ovoj kategoriji i dobio je titulu “Najbolji dizajn”(“Best Design”) na dodeli nagrada Auto Express New Car Awards 2021 i izabran je za “Najbolje dizajniran automobil godine” ( “Best Designed Car of the Year”) u The Times i Sunday Times’ Motor Awards 2021.

Prestižna nagrada Watt d’Or dodeljena je za jedinstven švajcarski poslovni slučaj

Konačno, Hyundai je takođe nagrađen za svoj doprinos održivosti. Kompanija je značajno napredovala u oblasti vodonika koji se smatra vitalnim elementom buduće mobilnosti zajedno sa električnim vozilima na bateriju.

U poslednjih nekoliko godina Hyundai je razvijao vodonični ekosistem u Švajcarskoj kroz Hyundai Hydrogen Mobility (HHM), zajedničko preduzeće sa H2 Energy. HHM iznajmljuje Hyundai XCIENT Fuel Cell kamione operaterima komercijalnih kamiona po principu plaćanja po upotrebi, što znači da nema početnih ulaganja za korisnike komercijalne flote.

U 2021., ovaj jedinstven poslovni slučaj je nagrađen titulom Watt d’Or u kategoriji “Energetski efikasna mobilnost” (“Energy-efficient Mobility”). Ova nagrada se dodeljuje jednom godišnje od strane Švajcarske savezne kancelarije za energetiku inovativnim kompanijama koje progresivno učestvuju u stvaranju Švajcarske energije budućnosti.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.